שלח תשובה

זירת השאלות

357
צפיות
14
תשובות

למישהו יש סקריפט של מונה מבקרים?

,‏ 5 בינואר, 2005

כותרת .
בבקשה ממכם, תעזרו לי… משום מה אני לא מצליח לעשות אחד (אני רוצה להציג חודשיות, כלליות, יומיות.).
לא הולך לי, גם עם המאמר, תודה לעוזרים.

תגיות:

14 תשובות

  1. prince01 הגיב:

    ……..
    זה לא המקום לקודים מוכנים …
    מה בדיוק לא הלך לך ? תסביר וננסה לעזור .

  2. god הגיב:

    אממ אני יכול לתת לך טיפ:D
    תעשה את זה לפי בסיס נתונים ותעשה שזה יקלוט לפי IP לא לפי עוגיה או משהו כי אז המערכת שלך תהיה מדויקת ולא כמו באתרים האחרים שכותבים סתם 2323020340 אנשים בשביל הכייף ואם מישהו רציני יבוא לראות לך את האתר הוא יגיד פשש יש לך 400 אנשים בדוק 😀

  3. העקרב הגיב:

    עעשיתיי 😀
    יאי… הצלחתי…
    הוא בודק IP ורושם לי אותם, שולח עוגייה ל12 שעות… וגם על דפים ניצפים.. וכמובן עם מסד..

  4. god הגיב:

    לא הבנתי.. לפי דעתי עשית סתם סטטיסט
    יקה להתלהב אתה לא ממש צריך את זה זה לא חשוב כזה וזה תופס סתם זיכרון ותעבורה והכל :S אבל איך שאתה רוצה אם בא לך תרשום מה עשית ואני ינסה לעזור לך אולי יש תיקונים או משהו

  5. העקרב הגיב:

    אין תיקונים, הכל פסדר… ו..
    אני לא מתלהב… פשוט סתם הייתי עליז
    אני מאוחסן בWebpoint ככה שאין לי מגבלות תעבורה..

  6. העקרב הגיב:

    יש לי בעיה…
    משום מה, כל פעם שאני טוען את הדף שלי (קוד בהמשך), הוא פשוט לא עולה לי…
    לא יודע מה הבעיה, שום שגיאה….
    קוד:


    <%
    Dim cookie, err
    cookie = request.cookies("admin")

      If cookie = "" Then

        if request.form("pass") <> "Yojw6" Then
            response.redirect("admin.asp")
        Else
            response.cookies("admin")
        End If

    %>

        <html dir="Rtl">
        <body>
        <form method="post" action="done.asp">
        <input type="password" name="pass">
        <input type="submit" value="שלח">
        </form></body></html>    
    <%
    Else
    %>

    <html dir="rtl">
    <Head><title>הוסף סקר!</title>
        <link type="text/css" rel="stylesheet" href="Stylesheet.css">
    </head>
    <body>
    <form method=post action="PostPoll.asp">
    <table align="center" border=1>
    <tr>
        <td>שאלה</td>
        <td><input type="text" name="Question"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>תשובה 1</td>
        <td><input type="text" name="Ans1"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>תשובה 2</td>
        <td><input type="text" name="Ans2"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>תשובה 3</td>
        <td><input type="text" name="Ans3"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>תשובה 4</td>
        <td><input type="text" name="Ans4"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td><input type="radio" name="online" value="1">פרסם סקר</td>
        <td><input type="submit" value="שלח"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    </html>
    <% End If %>

    מה שניסיתי לעשות, זה Login… לאותו עמ’, ע"י קוקיס.

  7. העקרב הגיב:

    (זה מש’ו אחר, זה לא נתן לי לעשות
    חדש)

  8. זהר פלד הגיב:

    לא בדיוק הצלחתי להבין ת’שאלה,
    אבל תמיד כשמשתמשים ב Response.redirect וב cookies בצד השרת, צריך להשתמש ב Response.buffer=true בראש הדף.

  9. העקרב הגיב:

    בראש הדף עשיתי


    <% response.buffer=true %>

    ועדיין אותו הדבר… זה פשוט לא עולה..

  10. prince01 הגיב:

    לא עבר אפילו שעתיים
    ואתה כל הזמן מקפיץ .
    אנשים כאן בפורום קוראים את כל ההודעות בעמוד,
    זה שאתה מקפיץ כל הזמן לא יאלץ אותם לעזור לך.

    מספיק להקפיץ,
    תקרא תקנון .

  11. העקרב הגיב:

    סליחה,זה פשוט כמעט ירד.. מה אני אעש

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!