שלח תשובה

זירת השאלות

297
צפיות
11
תשובות

אני זקוק לעזרה…

,‏ 11 בינואר, 2005

שמעו… יש לי מין מערכת עידכונים, עכשיו, כאשר אני רוצה להדפיס את העידכונים, יש לי את התנאי הבא:


if rs("sender") = "Vegeta" then
email = "mailto:Vegeta@mini-anime.net"
avatar = "http://mini-anime.net/images/avatars/vegeta.gif"
end if

if rs("sender") = "piXel" then
email = "mailto:piXel@mini-anime.net"
avatar = "http://mini-anime.net/images/avatars/pixel.gif"
end if

והוא נותן לי על השורה:


if rs("sender") = "Vegeta" then


השגיאה שהוא נותן לי היא:


error ‘80020009’
Exception occurred.

/system/Default.asp, line 13


תודה לעוזרים!

תגיות:

11 תשובות

  1. העקרב הגיב:

    אהה היבנתי…
    כי פשוט היא לא היתה קופצת… יותר מ8 ימים בלי תגובות =

  2. זהר פלד הגיב:

    אממ…
    קודם כל, אל תשתמש ב if במצב כזה. תשתמש ב SELECT CASE.

    דבר שני, אתה בכלל לא צריך שם תנאי. מספיק לשרשר את התוכן של ("rs("sender למקום הנכון במחרוזות.

  3. העקרב הגיב:

    איני רוצה שאם נגיד יש לי את השם
    משתמש Vegeta שיתן ת’פרטים של Vegeta אחרת, שיתן ת’פרטים של pIXel

  4. BuildHome הגיב:

    אז כבר תעשה משפט תנאי אחד ולא שניים
    if rs("sender") = "Vegeta" then
              email = "mailto:Vegeta@mini-anime.net"
              avatar = "http://mini-anime.net/images/avatars/vegeta.gif"
    elseif rs("sender") = "piXel" then
              email = "mailto:piXel@mini-anime.net"
              avatar = "http://mini-anime.net/images/avatars/pixel.gif"
    end if

    תבדוק ש-sender לא Null (תשתמש ב-IsNull).

  5. זהר פלד הגיב:

    אבל אין צורך כאן בתנאי בכלל…
    עקרב, שים לב לקוד שלך:

    if rs("sender") = "Vegeta" then
    email = "mailto:Vegeta@mini-anime.net"
    avatar = "http://mini-anime.net/images/avatars/vegeta.gif"
    end if

    if rs("sender") = "piXel" then
    email = "mailto:piXel@mini-anime.net"
    avatar = "http://mini-anime.net/images/avatars/pixel.gif"
    end if

    ועכשיו שים לב לקוד שאני מציע:

    if rs("sender") <> "" then
    email = "mailto:"& rs("sender") &"@mini-anime.net"
    avatar = "http://mini-anime.net/images/avatars/"& rs("sender") &".gif"
    end if

    הוא עושה את אותו הדבר בדיוק, רק שכל מה שאני בדקתי הוא ש ("rs("sender לא ריק.

  6. העקרב הגיב:

    בעיה בREPLACEים…
    שמעו…
    עשיתי רפלייס למין "BBCODE" כזה.. שמתי באינדקס + בדף של ההכנסת נתונים.
    עכשיו, זה פשוט פולט לי הכל רגיל, (את הקודים, לא אם התוצאות).
    הקוד:


        body=REPLACE(body, vbCrlf, "<br>")
        body=REPLACE(body, "[b]", "<b>")
        body=REPLACE(body, "[/b]", "</b>")
        body=REPLACE(body, "[u]", "<u>")
        body=REPLACE(body, "[/u]", "</u>")
        body=REPLACE(body, "[url=]", "<a href=")
        body=REPLACE(body, "[/url]", "</a>")
        body=REPLACE(body, "[img]", "<img src=")
        body=REPLACE(body, "[/img]", ">")
        body=REPLACE(body, "O_o", "<img src=smilies/blink.gif>")
        body=REPLACE(body, ":oops:", "<img src=smilies/blush.gif>")
        body=REPLACE(body, ":vegeta:", "<img src=smilies/character30.gif>")
        body=REPLACE(body, ":hacker:", "<img src=smilies/character59>")
        body=REPLACE(body, ":,(", "<img src=smilies/cry.gif>")
        body=REPLACE(body, ">_>", "<img src=smilies/dry.gif>")
        body=REPLACE(body, ":com:", "<img src=smilies/fighting13.gif>")
        body=REPLACE(body, "^_^", "<img src=smilies/happy.gif>")
        body=REPLACE(body, ":@", "<img src=smilies/mad.gif>")
        body=REPLACE(body, "fuck", "<img src=smilies/mad55.gif>")
        body=REPLACE(body, ":mellow:", "<img src=smilies/mellow.gif>")
        body=REPLACE(body, ":)", "<img src=smilies/original.gif>")
        body=REPLACE(body, ">.<", "<img src=smilies/pinch.gif>")
        body=REPLACE(body, ":shifty:", "<img src=smilies/shifty.gif>")
        body=REPLACE(body, ":kill:", "<img src=smilies/sick03.gif>")
        body=REPLACE(body, ":lock:", "<img src=smilies/sign02.gif>")
        body=REPLACE(body, ":lol:", "<img src=smilies/sign69.gif>")
        body=REPLACE(body, "]", ">")

    תודה רבה רבה לעוזר!

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!