שלח תשובה

זירת השאלות

179
צפיות
10
תשובות

יש לי באתר הרבה כפתורים, הבעיה היא

,‏ 12 בינואר, 2005

בניתי אתר עבור קנית ספרים.
ויש לי ליד כל ספר כפתור "הוסף לסל"
הבעיה היא שבכל לחיצה על כפתור הדף מתרענן ובורח למעלה.

מה שהופך את כל הספרים שבסוף הדף ללא רלוונטים.

not ispostback לא עזרה במקרה דנן.

משהוא יודע מה לעשות

תודה

שיר

תגיות:

10 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    לינק שחור ליד כתובת אדומה
    בראש הפורום, קראי איך להציג שאלות.

  2. Shir הגיב:

    בעיה – בכל לחיצת כפתור הדף בורח למע
    יש לי באתר שבניתי הרבה כפתורים (אתר מכירות) "הוסף/י לסל" בכל לחיצה עליהם הדף בורח למעלה.

    זה גורם שכל הדברים שלמטה לא מגיעים אליהם,

    מה אפשר לעשות על מנת למנוע את זה

    shir

  3. Shir הגיב:

    יש משהו שיכול לענות לי על השאלה

  4. המבורגר הגיב:

    צריך קוד…
    הבעיה כנראה היא בקישור של התמונה. תן לי את הקוד של הקישור ששמת על הכפתור "הוסף לסל"

  5. Shir הגיב:

    הנה הקוד שלי
    זו הפונקציה של לחיצה על הכפתור

    Private Sub BPaotAll_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles BPaotAll.Click
    On_click(bpaotall.commandName,lblPaot.text,”all series”,110)
    else
    response.write(“<script> alert(‘change amount in buy basket’) </script>”)
            End If
        End Sub

    זה הפונקציה אליו נשלחות הפרטים (באותו form)

    Public Sub on_click(ByVal code_book As String, ByVal name_series As String, ByVal name_book As String, ByVal price_book As Integer)
            Dim num As Integer = Cbb.insert_buy_basket(code_book, name_series, name_book, price_book, "₪")
            LblNum.Text = num
        End Sub

    תודה על ההתיחסות

    shir

  6. המבורגר הגיב:

    קישור למעלה
    כנס לפה:
    http://www.webmaster.org.il/forums/Message.asp?Id=12925
    תלמד איך להציג שאלה ותחזור אלינו עם השאלה בניסוח הנכון.

  7. Shir הגיב:

    מקווה שעכשיו זה כמו שצריך…

    Private Sub BPaotAll_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles BPaotAll.Click
    On_click(bpaotall.commandName,lblPaot.text,”all series”,110)
    else
    response.write(“<script> alert(‘change amount in buy basket’) </script>”)
            End If
        End Sub

    זו הפונצקיה אליה נשלחים הפרטים באותו form

    Public Sub on_click(ByVal code_book As String, ByVal name_series As String, ByVal name_book As String, ByVal price_book As Integer)
            Dim num As Integer = Cbb.insert_buy_basket(code_book, name_series, name_book, price_book, "₪")
            LblNum.Text = num
        End Sub

    מקווה שאכן עמדתי בכללים הפעם

    shir

  8. Shir הגיב:

    יש לי בעיה עם collection
    יצרתי פקד מסוג collection ואני בשום אופן לא מצליחה לרוקן אותו מתוכנו

    הקוד שלי הוא
    כך הגדרתי אותו

    Public CoBuyBasket As New Collection


    וכאן ניסתי (לשוו) לרוקן אותו מתוכנו

    Public Sub clear_basket()
               Dim num As Integer = CoBuyBasket.Count
            For i As Integer = 0 To num – 1
                CoBuyBasket.Remove(i + 1)
            Next
        End Sub

    תודה

    shir

  9. Shir הגיב:

    עוד יומיים אני מגישה את הפרויקט
    ואני לא יודעת מה לעשות עם הבאג הזה

    אז אם משהו יוכל לעזור לי, זה פשוט יהיה במקום

    shir

  10. זהר פלד הגיב:

    אני ממליץ לך לשאול גם
    בפורום net. בתפוז…
    אצלנו בפורום אין הרבה אנשים שמתעסקים ב net. ועוד פחות מזה שמתעסקים ב vb.net…

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!