שלח תשובה

זירת השאלות

201
צפיות
16
תשובות

תנאי

,‏ 13 בינואר, 2005

שלום!
יש לי דף מסויים ששולף קטע מהמסד,
ורציתי לעשות דבר כזה,
יוצג באותו דף לפני כן התחברות לאתר ,אם השם משתמש והסיסמה
נכונים אז התנאי התקיים וזה יציג את מה שהיה אמור להיות בדף בלי ההתחברות
(כאילו ימשיך הלאה).
אם לא, אז זה יפנה לדף אחר בטענה שזה לא מוצדק.

אז השאלה שלי היא איך כותבים תנאי כזה?
תודה
ISRAPPER

תגיות:

16 תשובות

  1. העקרב הגיב:

    תעבור על מדריך הASP, אח"כ על מדריך
    ה JS / VBS

  2. israpper הגיב:

    תגובה
    עברתי עליהם,אבל אני רוצה לדעת איזה תנאי לכתוב בדיוק.
    זאת אומרת,איך נראה התנאי שאומר לו להמשיך את הדף
    ואם זה לא נכון אז שיעבור לדף אחר.
    תודה
    ISRAPPER

  3. israpper הגיב:

    תגובה
    אז ככה,עשיתי משפט תנאי ,
    הבעיה  היא שהוא כותב את הטקסט שהוא אמור לכתוב אח"כ
    לפני ההתחברות.

  4. המבורגר הגיב:

    שאלה קטנה
    שמת את שם המשתמש או הסיסמה על משתנה session כהמשתמש התחבר או שאתה רוצה שהמשתמש ייתחבר באותו דף שעליו אתה מדבר.

  5. אוריקס הגיב:

    לינק שחור ליד כתובת אדומה
    בראש הפורום – קרא איך מציגים שאלות. חוצמזה, הדוגמה הזאת בדיוק מפורטת במדריך ה ASP – אל תתעצל, כי אנחנו לא נעשה בשבילך את העבודה.

  6. המבורגר הגיב:

    דבר איתי…
    תן לי את המסנג’ר שלך אני יעזור לך…

  7. israpper הגיב:

    אתה לא חייב להיות כזה לא נחמד
    וחוץ מזה לא ביקשתי ממך או מאף אחד אחר שיעשו לי את העבודה.
    עברתי על המדריכים שלכם (לא פעם אחת)
    ולא ממש הבנתי איך עושים שההתחברות(שתהיה באותו דף)
    תגרום להמשך הצפייה בהמשך הדף,
    ניסיתי משהו לפי המדריכים  שלכם וזה הציג לי את הקוד בלי ההתחברות.
    עשיתי משהו כזה בתרגום לעברית:
    אם השם משתמש והסיסמה נכונים אז תכתוב 3252263 ,
    אם לא אז תעביר לדף ……..
    מה שיצא לי ,זה שהדף עלה לפני שהתחברתי ,וראיתי
    3252263  .

  8. israpper הגיב:

    ולהמבורגר ,זה האייסיקיו שלי
    303624740

  9. israpper הגיב:

    שאלה חדשה!
    שלום!
    רציתי לשאול איך אני עושה מטקסט שנשלף ממסד נתונים קישור לדף אחר.
    אחרי שאני עושה דבר כזה,איך אני מציג בדף שאליו קישרתי ,את הטקסט מהמסד
    לפי ID .
    זאת אומרת,אם לחצתי על טקסט שהID שלו 1 ,אז בדף יוצג הטקסט שהID שלו 1.
    תודה
    ISRAPPER

  10. המבורגר הגיב:

    querystring
    אתה עושה את זה בעזרת querystring. אתה מגדיר form שהמט’וד שלו הוא GET ומקשר אותו לעמוד המסויים. מתחת לפורום אתה עושה קישור לעמוד שהגדרת בטופס שלמעלה ואחרי העמוד אתה עושה את הסימן שאלה, ואחריו את המידע. בעמוד שאליו קישרת אתה שולף מהמסד בעזרת המידע שהקווריסטרינג העביר לך. אני לא ממליץ להשתמש בקווריסטרינג אם מדובר במחרוזת של יותר ממילה, או שאפשר לשים קוד שמסלק רווחים ומחליף אותם בקווים תחתוניים.

  11. BuildHome הגיב:

    דוגמא
    <a href="page.asp?id=1">link</a>

    ‘ page.asp

    SQL = "SELECT tbl.id FROM tbl WHERE tbl.id="&Cint(Request.QueryString("ID"))
    rs.Open SQL, Conn
    If not rs.EOF Then
           Response.Write rs("ID")
    Else
           Response.Write "Error!"
    End If
    rs.Close
    לפי הערך בשורת הכתובות (ID) תשלוף את הנתונים בעזרת שאילתא פשוטה מאוד.

  12. israpper הגיב:

    שאלה נוספת
    אז ככה,בניתי את העמוד ששולח,
    ובעמוד שבו צריך להיות מוצג הטקסט מהמסד, כתבתי את הדבר הבא:


    <!–#include file="top.asp"–>
    <% conn.Open connString
    dim rs,sql
    set rs=server.CreateObject("adodb.recordset")
    id = Cint(request.querystring("id"))
    select * from ADDAR where id=" & id & ""
    response.write rs.fields(0) & rs.fields(1)

    %>

    ונתקלתי בשגיאה:
    Expected ‘Case’

    /israpper/view_articles.asp, line 6

    select * from ADDAR where id=" & id & ""
    ——-^
    שורה 6 זה

    select * from ADDAR where id=" & id & ""

    איך אני פותר את הבעיה,כי הרעיון זה להציג עמודות מתוך טבלה,
    לפי הID  שנלחץ.
    תודה
    ISRAPPER

  13. BuildHome הגיב:

    שגוי…בהרבה
    עדיף שתחזור על מדריך SQL באתר.

    הקוד התקין צריך להיות משהו כזה:
    <!–#include file="top.asp"–>
    <% conn.Open connString
    dim rs,sql
    set rs=server.CreateObject("adodb.recordset")
    id = Cint(request.querystring("id"))
    sql = "select * from ADDAR where id=" & id
    rs.open sql, conn
    response.write rs.fields(0) & rs.fields(1)
    rs.close
    %>

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!