שלח תשובה

זירת השאלות

377
צפיות
12
תשובות

איך אני מוחק שורה ממסד נתונים MYSQL

,‏ 13 בינואר, 2005

דחוף צריך קוד למחיקת שורה ממסד נתונים כל שורה אצלי ממוספר לפי ID
ID=1 בשורה הראשונה והוא שווה 5 בשורה החמישית.
יש לי את הקוד הזה אבל הוא אומר לי טעות.
DELETE FROM tbl WHERE ID=1;

תגיות:

12 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    דחוף כותבים על דלתות
    לינק שחור ליד כתובת אדומה בראש הפורום, קרא כיצד מציגים שאלות.

  2. DiXXOver הגיב:

    איך מוחקים שורה ממסד נתונים MYSQL?
    שלום,
    אני מעוניין למחוק שורה ממסד הנתונים שלי (MYSQL), וחשבתי,כי תוכלו לעזור לי בזאת.
    במסד נתונים שלי יש מספר שורות,כל שורה ממוספר ב-ID בסדר עולה.
    לדוגמא שורה ראשונה ה-ID שלה יהיה 1 ובשורה שישית ה-ID שלה הוא 6.
    מישהו מוכן לעזור לי למחוק את שורה מספר 2?
    יש בידי קוד שאמור למחוק שורה אך איני מצליח.

    DELETE FROM tbl WHERE ID=3;

    אשמח אם תעזרו לי,
    יום טוב יאן.

  3. Sag הגיב:

    כנס לפה
    היי DiXXOver,

    כנראה הסתכלת באתרים שמציעים כל מיני קודים… והבנת לא נכון.
    הפקודה אינה
    DELETE FROM Table_Name WHERE Field_Name=’VALUE’

    אלא "הפקודה" הינה אמורה להיתבצע כשורת SQL. כך:
    RS.Open "DELETE FROM Table_Name WHERE Field_Name=’VALUE’, Conn"

    מקווה שעזרתי,
    שגיא

  4. Sag הגיב:

    תיקון להודעה הקודמת
    הייתה לי שגיאת הקלדה ,
    הקוד הזה יחליף את הקוד השני בהודעה הקודמת שלי,
    RS.Open "DELETE FROM Table_Name WHERE Field_Name=’VALUE’", Conn

  5. איציק ג הגיב:

    קח

    ‘——-DB מחיקת רשומה מ——
    id1=request.querystring("id") ‘ URL או או סתם משרשר ב GET ב ID אם אתה שולח את
    id1=request.form("id")  ‘ POST ב ID אם אתה שולח את  
    dsn="driver={MySQL ODBC 3.51 Driver};server=localhost;uid=USER;pwd=PASS;database=DB"
    set connectData=server.createobject("adodb.connection")
    connectData.open dsn
    set readData=server.createobject("adodb.recordset")
    onnectData.execute "delete TABLE where id="&id1&""
    connectData.close
    set connectData=nothing
    response.end ‘ עצירה
    ‘  ID אל תשכח לשלוח את ה
    ‘END–DB מחיקת רשומה מ——-

  6. העקרב הגיב:

    חחח רציתי שיחשבו קצת אבל שיקח:


    $query = mysql_query("DELETE FROM tbl WHERE ID=1");

  7. העקרב הגיב:

    שיחשבו = שיחשוב.
    ו… שחכתי לציין, אתה צריך כמובן לעשות חיבור לMYSQL שלך..

  8. DiXXOver הגיב:

    בעיה עקב המחיקה
    קודם כל תודה על העזרה….
    "העקרב" הקוד שהבתה לי אכן עובד רק שיש בעיה
    קטנה הקוד הזה לא מוחק לי את השורה אלה מאפס
    את הנתונים בה…..
    אולי זה בגלל שעשיתי שיש לי תא שהוא נקראה ID
    והתכונה שלו היא שכל פעם שאני מוסיף נתונים הוא מוסיף
    אותם לשורה חדשה.(אוטומתי יוצר שורה חדשה)
    יש לזה קשר כלשהו?
    נ.ב אני עובד ב-PHP מסד MYSQL.

    תודה מראש.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!