שלח תשובה

זירת השאלות

237
צפיות
6
תשובות

בקשר לפונקצית REPLACE

,‏ 16 בינואר, 2005

אוקי אז ככה יש לי כתובת IP מאוחסנת במערך דו מימדי עכשיו אני רוצה לעשות לה REPLACE בכוכביות חוץ מחלק ממנה למשל
213.23.23.23
אני רוצה להפוך ל


213.23.**.**


איך עושים?

תגיות:

6 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    בעיקרון די פשוט
    הנה קוד דוגמא של שליחת כתובת ה-IP לפונקציה וקבלת ערך לאחר החלפה:
    <%
    Function replaceIP(IP)
               Dim arrIP : arrIP = Split(IP,".")
               Dim str1 : str1 = UBound(arrIP)
               Dim str2 : str2 = UBound(arrIP)-1
               For i=1 To Len(arrIP(str1)) : arrIP(str1) = Replace(arrIP(str1),Mid(arrIP(str1),i,1),"*") : Next
               For i=1 To Len(arrIP(str2)) : arrIP(str2) = Replace(arrIP(str2),Mid(arrIP(str2),i,1),"*") : Next
               IP = Empty
               For i=0 To UBound(arrIP) : IP = IP & arrIP(i) & "." : Next
               replaceIP = Left(IP,Len(IP)-1)
    End Function

    Response.Write replaceIP("213.23.23.23") & "<br>"
    Response.Write replaceIP("211.80.14.8")
    %>

    קוד בסיסי ביותר שעובד

  2. god הגיב:

    בקשר ל SEESION ON END או משהו כזה
    יש לי עמודה בטבלה של ה USERS שכתוב שם ONLINE אם המשתמש נכנס למערכת אז זה נותן 1 ואם הוא לוחץ על התנתק זה נותן 0 עכשיו יש כמה בעיות אם המשתמש סוגר סתם את הדף אז זה לא מקבל את ה 0 זה משאיר 1 …
    אז מה שראיתי שב GLOBAL אפשר לעשות SESSION ON END עכשיו אי אפשר לעשות שם פקודות בסיס נתונים אז יש לי כמה שאלות האם אפשר לעשות SESSSION ON END גם ב INDEX.ASP למשל ולא רק ב GLOBAL.ASA והאם יש דרך שאני יוכל לעשות שהמשתמש סוגר את הדף להפוך את זה ל 0 כיוון שאני רוצה שגם אם מישהו רוצה להתחבר על שם משתמש שמחובר אז זה לא יתן לו

  3. זהר פלד הגיב:

    Session_onEnd אפשר לבצע רק ב
    global.asa.
    אתה יכול אולי לנסות להשתמש ב Server.execute בשגרה הזו בשביל להשתמש בדף אחר שיעדכן את מסד הנתונים, אפפעם לא בדקתי את זה.

    אני לא מכיר דרך אחרת לבדוק שהמשתמש יצא מהאתר.

  4. MasterMind הגיב:

    אמממ מה?
    מה ב Session_Onend אי אפשר לשים פקודות שינוי נתונים ?
    ומה הכוונה Server.Execute ? ככה נגיד ?


    srever.execute "logoff.asp?id="&Uid

    ואז ברגע יציאת המשתמש זה יכניס 0 או False למסד ?
    ואיך אני יכול לדעת את הID של המשתמש שיצא (בגלובל) ?

    תודה נועם

  5. god הגיב:

    עוד שאלה בקשר למציאת גודל קובץ
    ע"י כתובת בלבד
    יש פקודה ב ASP שמוצאת את הגודל של הקובץ ?
    למשל
    filesize("http:\www.nana.co.ilgame.exe")
    שזה ימצא את הגודל קובץ של game.exe?

  6. BuildHome הגיב:

    אתה לא יכול למצוא את גודל
    הקובץ בשרת מרוחק אלא מקומי עם FSO.
    Response.Write File.Size
    File הוא אובייקט קובץ שנוצר בלולאה או בנפרד.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!