שלח תשובה

זירת השאלות

260
צפיות
27
תשובות

חיבור למסד נתונים עם סיסמה

,‏ 21 בינואר, 2005

שלום!
מישהו יכול להזכיר לי איך נראת השורה של החיבור למסד נתונים עם סיסמה.


dim conn
set conn=server.createobject("adodb.connection")
dim ConnString
ConnString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=" &_
                          Server.MapPath("database.mdb") & ";"

הכוונה היא ,מה השורה המשלימה כדי שאוכל להתחבר למסד שהגדרתי לו סיסמה.
תודה
ISRAPPER

תגיות:

27 תשובות

  1. israpper הגיב:

    שתי שאלות נוספות
    שלום!
    1.איך עושים דירוג למשהו במסד נתונים(כתבה למשל).
    2.איך אני עושה שיהיה כתוב כמה אנשים הורידו את הקובץ הזה?
    תודה
    ISRAPPER

  2. BuildHome הגיב:

    תשובות מפורטות
    1. העקרון מאוד פשוט. הנה קוד דוגמא קטן שכתבתי:
    userRank = Request.Form("userRank") ‘ user rank (from 1 to 5 for example)
    SQL = "SELECT tbl.rank,tbl.rankcount FROM tbl WHRE tbl.ID="&ID
    rs.Open SQL, Conn, 3, 3
    If not rs.EOF Then
         Old_rankCount = rs("rankCount") ‘ counter for users rank
         Old_Rank = rs("Rank") * Old_rankCount ‘ old rank
         rs("Rank") = (Old_Rank + userRank) / (Old_rankCount + 1) ‘ new rank
         rs("rankCount") = rs("rankCount") + 1 ‘ counter +1 for users rank
         rs.Update
    End If
    rs.Close

    הסבר:
    שורות 1-4: הגדרת משתנה עם דירוג המשתמש שנשלח בטופס ופתיחת השאילתה לפי ID שנשלח בעזרת הטופס/שורת הכתובות (QS) ובדיקה עם משפט תנאי שהרשומה קיימת.
    שורות 5-6: מגדירים במשתנים את הדרוג הישן (Old_Rank) + מספר המדרגים הישן (Old_rankCount) עבור עדכון הנתונים.
    שורות 7-8: עדכון הדרוג בעזרת פעולה פשוטה: (הדרוג הישן+דרוג המשתמש) [חלקי] (מספר המדרגים הישן+1).
    שורות 9-12: מעלים את מספר המדרגים ב-1, מעדכנים נתונים, סוגרים רקורדסט ומשפט תנאי.

    2. מונה מבוסס מסד מסוג מספר (שדה נוסף בטבלה ההכרחית) שעולה בכל פעם באחד בעזרת שאילתת עדכון.
    Conn.Execute("UPDATE tbl SET tbl.counter=tbl.counter+1 WHERE tbl.ID="&ID)

  3. israpper הגיב:

    תודה ,ושאלה נוספת
    שלום!
    אני מנסה להתחבר למסד נתונים שהגדרתי לו סיסמה ,ואני מקבל את השגיאה הזו:


    Microsoft VBScript compilation error ‘800a0400’

    Expected statement

    /israpper/sendsoft.asp, line 18

    & ";Jet OLEDB:Database Password=****;"

    שורה 18 היא
    & ";Jet OLEDB:Database Password=****;"

    מה עושים?
    תודה

  4. אוריקס הגיב:

    תן את קוד ההתחברות המלא…
    אם השורה היא רק & ";Jet OLEDB:Database Password=****;" אז אין ספק שיש פה בעייה. תראה קצת יותר קוד ונתקן לך

  5. israpper הגיב:

    תגובה
    הנה הקוד של הדף


    <%
    Name=Trim(Request.Form("Name"))
    Details=Trim(Request.Form("details"))
    Address=Trim(Request.Form("address"))
    Cat=Trim(Request.Form("cat"))

    If LEN(Author)=0 Then Author="חסוי"

    Name=REPLACE(name, vbCrlf, "<br>")
    Name=REPLACE(name, "[b]", "<b>")
    Name=REPLACE(name, "[/b]", "</b>")
    sql="insert into software(Name,details,address,cat) values (‘"&Name&"’,’"&details&"’,’"&address&"’,’"&cat&"’)"

    dim conn
    set conn=server.createobject("adodb.connection")
    dim ConnString
    ConnString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("db/db.mdb")
    & ";Jet OLEDB:Database Password=****;"
    %>

    תודה

  6. אוריקס הגיב:

    המממ
    פה:

    ConnString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("db/db.mdb")
    & ";Jet OLEDB:Database Password=****;"

    יש לך ירידת שורה אמיתית או שזה סתם שבור כאן?

  7. israpper הגיב:

    תגובה
    העלתי את השורה,אבל עכשיו אני רואה שזה לא מכניס את הטקסט למסד,
    למרות שעכשיו אין שגיאה.
    מה עושים?
    תודה
    ISRAPPER

  8. אוריקס הגיב:

    מן הסתם
    אתה לא אמרת לו לעשות את זה

    תוסיף את זה בסוף הקוד:


    conn.execute sql

  9. israpper הגיב:

    תגובה
    הוספתי את זה בסוף הקוד,
    והוא אומר לי


    Operation is not allowed when the object is closed.

    ולא כתבתי שום משפט שסוגר את החיבור.

  10. israpper הגיב:

    שגיאה חדשה
    מופיעה שגיאה חדשה:


    Field ‘software.Name’ cannot be a zero-length string.

    /israpper/sendsoft.asp, line 7


    אלה שורות 6 ו 7


    sql="insert into software(Name,details,address,cat) values (‘"&Name&"’,’"&details&"’,’"&address&"’,’"&cat&"’)"
    rs.Open sql,conn

    יש משהו לא נכון בקוד?

  11. זהר פלד הגיב:

    תגיד, אתה בכלל קורא את הודעות
    השגיאה לפני שאתה שואל בפורום?

    לך למאמרים של מדור ASP, קרא את המאמר על איך לדבג SQL, ותעבוד לפי הכללים שמפורטים שם.

  12. העקרב הגיב:

    נעזור לך, אבל פעם הבאה, תחשוב טיפה.

    sql="insert into software([Name],[details],[address],[cat]) values (‘"&Name&"’,’"&details&"’,’"&address&"’,’"&cat&"’)"
    rs.Open sql,conn

  13. העקרב הגיב:

    גם לא נכון
    הפעם תחשוב טיפה, בעזרת מדריך הASP .
    אני לא אעשה לך את כל העבודה, כל עוד אתה לא מנסה לפתור.

  14. israpper הגיב:

    תגובה
    תאמין לי שניסיתי לסדר את הבעיה(ושנתקלתי בה בעבר),
    ולא הצלחתי.
    ולזהר פלד,אתה חייב תמיד להיות אנטיפת?
    ISRAPPER

  15. זהר פלד הגיב:

    יש לי משהו נגד אנשים
    שמבחינתם לפתור בעיה תכנותית היא לרוץ לשאול בפורום, גם כשהתשובה מונחת מתחת לאף שלהם.
    מה לא ברור ב Field ‘software.Name’ cannot be a zero-length string?

  16. אוריקס הגיב:

    אתה מגזים
    הבעייה פשוט מוצגת לך כמו שהיא.
    בבילון ניתן להוריד מכאן.

  17. israpper הגיב:

    תגובה+שאלה חדשה
    הבנתי מה זה אומר וניסיתי לפתור את הבעיה ,אבל אז לא הצלחתי
    ואחרי הרבה ניסיונות ואחרי שעברתי על המדריכים כאן, לא הצלחתי לפתור את הבעיה והחלטתי לפתור את הבעיה.
    בסופו של דבר ניסיתי משהו אחר.

    שאלה חדשה
    אני עובד כרגע על פורום טבלה ,ורציתי לדעת איך אני יוצר טופס ששולח תגובה.
    ואיך אני מציג את את התגובות לפי ההודעה?
    תודה
    ISRAPPER

  18. העקרב הגיב:

    מצטער מאוד אבל…
    אם את זה אתה לא יודע, אין לך מה להתעסק בפורומים.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!