שלח תשובה

זירת השאלות

331
צפיות
42
תשובות

שאלה קלילה בHTML….

,‏ 24 בינואר, 2005

אם יש לי דף פריימים, ובפריים הצדדי אני שם כפתור LOGIN, ששולח אותי לדף ASP כלשהו…איך אני עושה שהדף הASP הזה יופיע בפריים הראשי ולא בפריים הצדדי כמו שזה עושה לי?
תודה

תגיות:

42 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    אין קשר לASP או HTML
    תשנה לו את המאפיין target. וזאת שאלה לפורום צד לקוח.

  2. Dan123 הגיב:

    זה לא לינק…זה כפתור


    <input type=submit ….>

    גם לזה יש מאפיין TARGET?

  3. Dan123 הגיב:

    כמה שאלות קטנות בHTML וASP
    1) אם יש לי דף HTML עם פריימים אחד צדדי ואחד ראשי, ויש לי כפתור כלשהו


    <input type=submit….>

    איך אני עושה שהדף שאליו מוביל הכפתור יהיה בפריים הראשי?? (זה לא לינק, זה כפתור!)

    2) איך אני עושה שלאחר לחיצת הכפתור, יהיה דף אחר שיהיה בו כתוב משהו, ואחרי שהייה מסוימת זה באופן אוטומטי יחזור לדף הבית??

    תודה מראש

  4. Dan123 הגיב:

    אלה ממש דברים קטנים…
    אבל מעצבנים שאני צריך לתקן לאתר שלי…בבקשה מישהו יכול לעזור?

  5. BuildHome הגיב:

    שרשר שאלותיך
    למה לא שרשרת הודעתך??

  6. BuildHome הגיב:

    תשובה
    <input type="button" value="ëôúåø" OnClick="parent.document.getElementById(‘frameName’).src=’page.html’;">
    frameName – שם הפריים שתשנה לו את ה-src.

  7. אוריקס הגיב:

    זה בסדר
    אני העברתי לו את ההודעה לפורום הזה.

  8. אוריקס הגיב:

    אתה בסדר
    אני הייתי צריך לכתוב שהעברתי את זה

  9. Dan123 הגיב:

    זה לא עובד…=
    תודה על הניסיון וסליחה על הבלאגן עם ההודעות פשוט אוריקס העביר לי מפורום אחר הודעות לכאן

  10. BuildHome הגיב:

    בדקתי וזה אכן עובד
    כנראה אתה לא הגדרת שם לפריים או לא כתבת אותו במדויק.

  11. זהר פלד הגיב:

    לכפתור לא, אבל…
    אני רואה שזה כפתור submit, מה שאומר שהוא שולח טופס.
    לתג form אתה יכול להוסיף מאפיין target.

  12. Dan123 הגיב:

    מה אני צריך לכתוב במקום PAGE.HTML??
    זה עובד אבל אני בכל זאת צריך לדעת….תודה

  13. Dan123 הגיב:

    זה עובד אבל יש בעיה…
    כתבתי במקום הPAGE.HTML קובץ ASP כלשהו ומה שהASP צריך לעשות שעבד קודם לא עובד עכשיו
    מה אני עושה?!

  14. Dan123 הגיב:

    וואלה………תודה רבה רבה:)
    יש לי גם שאלה שנייה…תראה בבקשה אם תוכל לענות עליה
    ראה הודעה "כמה שאלות קטנות בHTML וASP" בשרשור שלי

  15. זהר פלד הגיב:

    אתה מתכוון במקרה ל…
    איך להחליף כתובת של עמוד מסויים אחרי X שניות?

    בעזרת תג מטה שעושה את זה. תמצא אותו כאן בסוף הדף.

  16. Dan123 הגיב:

    וואי תודה…אבל מה אני כותב במקום..
    ..המילים שם?? יש שם URL וSECONDS וכו’…מה אני כותב במקום המילים האלה?

  17. זהר פלד הגיב:

    חשבתי שזה מספיק ברור…
    במקום seconds כותבים מספר שמייצג את כמות השניות שיעברו עד שהתג יפעל,
    ובמקום url כותבים את הכתובת שאליה התג יפנה את הדפדפן.

  18. Dan123 הגיב:

    ככה חשבתי…וזה לא עובד…
    זה מה שכתבתי:


    <META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="http:/localhost/daniel/exl5main.asp;3">

    exl5main.asp זה הדף שאליו התג צריך להעביר, ו3 זה מספר השניות שאני רוצה שיושהה….וזה לא עובד, מדוע?

  19. BuildHome הגיב:

    נסה כך
    <meta http-equiv=REFRESH CONTENT="3; URL=http:/localhost/daniel/exl5main.asp">

  20. Dan123 הגיב:

    שאלה בכפתורים….
    אם יש לי דף עם כפתור של YES ושל NO, ואני רוצה שאם אני אלחץ על NO אז זה יחזיר אותי לדף הקודם שהייתי בו ששמו MembersList.asp
    איך אני עושה את זה??

  21. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אם היית בעמוד רשימת החברים ועברת לעמוד אחר אז פשוט תשתמש בזה:
    <input type="button" value="אחורה" OnClick="history.back(-1);">
    אם אתה רוצה לעבור לעמוד אחר תשתמש בזה:
    <input type="button" value="אחורה" OnClick="location.href=’page.html’;">
    זה JS בסיסי.

  22. Dan123 הגיב:

    בעיההה גדולה….
    אני מצרף בזאת כתובת של קובץ זיפ שמכיל:
    1) טבלת נתונים שלי
    2) קובץ ASP שמופיע באתר, עם טבלת המשתמשים מהטבלת נתונים
    3) קובץ DELETE1 שעושה וידוא אם המשתמש רוצה למחוק
    4) קובץ DELETE שאמור לבצע את המחיקה ולחזור לקובץ ASP עם טבלת המשתמשים
    5) קובץ UPDATE שאמור לבצע פעולת עדכון

    אני צריך שתשימו את כל הקבצים ב
    c:inetpubwwwrootdaniel כדי שזה יעבוד ואז תבדקו בבקשה:
    1) מה אני צריך לעשות בDELETE.ASP או בDELETE1.ASP כדי שהלחיצה על מחק בטבלה, תוביל לקובץ DELETE1.ASP ששואל אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את השם הפרטי ואת שם המשפחה, ואז בלחיצה על YES שמה זה יוביל לDELETE.ASP שיבצע את המחיקה?
    2) איך עושים פעולת עדכון בUPDATE.ASP באותו סגנון של המחיקה?

    חשוב לי שהטבלה תישאר בעיצוב הזה (שהמחיקה והעדכון יהיו כלינקים) ותודה רבה מראש אתם עוזרים לי מאוד תודה:)

  23. Dan123 הגיב:

    בבקשה בבקשה בבקשה זה דחוףףףףף….
    לגבי מספר 2 זה לא משנה, רק מספר 1, בעיקר הקוד שלאחר הלחיצה על הYES

  24. BuildHome הגיב:

    דחוף? לא בשבילי
    ואפחד כאן לא יוריד קבצים,יעלה, ישים ב-IIS במחשב שלו ויבדוק בשבילך את זה.
    תראה את הקוד הרלוונטי שלך ותראה שגיאה (אם יש) בכל הקשור לבעיה.

    אם אתה רוצה לעשות הודעת כן/לא אז קרא את ה-FAQ הבא.

  25. Dan123 הגיב:

    טוב טוב אני מצטער…הנה קוד רלוונטי
    זה מה שמופיע בדף של רשימת המשתמשים:

    <td align="center"><font color=white size=2><b>
    <a href="delete1.asp?first=<% Response.Write oClubMembersRS.Fields("First_Name") %>&last=<% Response.Write oClubMembersRS.Fields("Last_Name") %>">delete</td>

    זה מה שיש בעמודת המחיקה לגבי כל שורה בטבלת המשתמשים
    וזה מה שמופיע בדף של וידוא המחיקה:


    <form action="delete.asp" method="post">
    <p align="center"><font color="blue" size="6" face="David"><b><u>Are you sure you want to delete
    <% Response.Write (Request.QueryString("first"))
    response.write " "
    response.write (request.querystring("last"))
    %>
    ??
    </u></b></font></p>
    <div align=center>
    <input type="submit" value="Yes">
    <input type="button" value="No" OnClick="location.href=’MembersList.asp’;">
    </form>

    עכשיו מה אני צריך לעשות שבלחיצה על YES יופעל דף נוסף שיעשה את פעולת המחיקה ויציג שוב את הטבלה המעודכנת?

    תודה מראש וסליחה על הבלאגן

  26. BuildHome הגיב:

    למה טופס מיותר?
    תשתמש בדיאלוג אישור/ביטול ב-JS.
    משהו כזה:
    <td align="center"><font color=white size=2><b>
    <a href="delete1.asp?first=<%=oClubMembersRS.Fields("First_Name") %>&last=<%=oClubMembersRS.Fields("Last_Name") %>" OnClick="if(confirm(‘למחוק?’)){return true;}else{return false;};">delete</td>

    אמור לעבוד

  27. Dan123 הגיב:

    וואי תודה ואכן זה עובד אבל…
    מה הקוד שצריך לכתוב בDELETE1.ASP שיבצע את המחיקה עצמה? כי כשאני לוחץ OK זה מביא אותי לדף הוידוא שעשיתי…

  28. BuildHome הגיב:

    שאילתת מחיקה פשוטה
    ראה במדריך ה-SQL.

  29. Dan123 הגיב:

    זה כותב לי שגיאה…
    הנה הקוד הרלוונטי עם שאילתת המחיקה


    <% Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
            conn.Open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" & _            "Dbq=c:inetpubwwwrootDanielADD.mdb;" & _
               "Uid=admin;" & _
    sql = "DELETE FROM Registers WHERE "
    sql = sql & "(‘" & Request.QueryString("first") & "’= First_Name" & ")"
    sql = sql & "AND (‘" &  request.querystring("last")& "’=Last_Name" & ")"
    conn.Execute sql
            conn.Close
            Set conn=Nothing
        Response.Redirect "MembersList.asp"

    זה עושה שגיאה על השורה המסומנת באדום…יכול להיות שזה כי כאשר הרשימת משתמשים פועלת באתר יש נעילה של אקסס לעשות שינוייים בטבלה או משהו כזה??

    אם לא למה זה ככה?
    תדוה מראש

  30. BuildHome הגיב:

    כמה דברים
    1. תשתמש בחיבור JET.
    2. למה לא לעשות שאילתה לפי ID המשתמש?
    3. פנה לפורום צד-שרת ולא צד-לקוח.

  31. Dan123 הגיב:

    כנס לפה ואני עוזב אותך להערב…
    מה השורה של פתיחה חיבור עם JET ("Provider= מה ההמשך?

    דבר שני אני עושה את השאילתא לא לפי האיידי כי אין איידי, שם פרטי ומשפחה ביחד בהחלט מספיק…
    ואני לא אקפוץ מפורום לפורום אם אתה כבר פה אתה יכול לעזור לי בשני הצדדים לא?
    רק בבקשה את שורת החיבור ג’ט וזהו…תודה

  32. BuildHome הגיב:

    הפורום הזה נועד למתן עזרה
    בצד-לקוח ולבעיותך קיים פורום צד-שרת. הודעות לא שייכות מועברות/נמחקות. שים לב.

    Conn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("db.mdb")
    אין שדה ID? זה לא ממש חכם. אני ממליץ לך לשים שדה ID מסוג מספור אוטומטי (מפתח ראשי).

  33. Dan123 הגיב:

    אני צריך לאתר איזשהו תג מטהרק איזה?
    יש לי דף עם פריים צדדי ופריים ראשי, כשאני לוחץ על כפתור לוגין שנמצא בפריים הצדדי, יש דף ASP שעושה את פעולת הלוגין ואז נכתב בפריים הראשי "ברוך הבא" ואז דף הבית מתערנן חזרה בעזרת תג מטה…
    עכשיו, אני רוצה שהפריים הצדדי גם יתיפרש בדיוק באותו זמן….כיצד אני עושה את זה??

    תודה מראש

  34. Dan123 הגיב:

    צריך איזשהו תג מטה, רק לא יודע איזה
    יש לי דף עם פריים צדדי ופריים ראשי, כשאני לוחץ על כפתור לוגין שנמצא בפריים הצדדי, יש דף ASP שעושה את פעולת הלוגין ואז נכתב בפריים הראשי "ברוך הבא" ואז דף הבית מתערנן חזרה בעזרת תג מטה…
    עכשיו, אני רוצה שהפריים הצדדי גם יתיפרש בדיוק באותו זמן….כיצד אני עושה את זה??

    תודה מראש

  35. Dan123 הגיב:

    מצטער על ההצפה פשוט הטעינה נתקעה…

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!