שלח תשובה

זירת השאלות

331
צפיות
8
תשובות

a little sql problem

,‏ 1 בפברואר, 2004

formNewsID = request.form("comNewsID")
formAuthor = request.cookies("userinfo")("userid")
formTopic = request.form("comTopic")
formBody = request.form("comText")
formDate = "#" & FormatDateTime(now,2) & "#"
SQLstr = "INSERT INTO tblComments (comNewsID, comDate, comAuthorID, comTopic, comBody) VALUES "
SQLstr = SQLstr & "(" & formNewsID & ", "
SQLstr = SQLstr & formDate & ", "
SQLstr = SQLstr & formAuthor & ", "
SQLstr = SQLstr & comTopic & ", "
SQLstr = SQLstr & comBody & ") "

אני מנסה להריץ שאילתה זו וההודעה הבאה עולה:
Syntax error in INSERT INTO statement

אני יושב שעות ולא מוצא מה השגיאה

עזרה בבקשה…

תגיות:

8 תשובות

  1. mrmistory הגיב:

    תעשה הדפסת שאילתא ואולי תראה….
    שיש 1 מהערכים הם "" כאילו NULL

  2. mrmistory הגיב:

    איך הגדרת את השדה formDate ???
    אם אתה משתמש ב-ACCESS ושדה הוא מתאריך אז צריך להוסיף ##
    יענו ככה

    formNewsID = request.form("comNewsID")
    formAuthor = request.cookies("userinfo")("userid")
    formTopic = request.form("comTopic")
    formBody = request.form("comText")
    formDate = "#" & FormatDateTime(now,2) & "#"
    SQLstr = "INSERT INTO tblComments (comNewsID, comDate, comAuthorID, comTopic, comBody) VALUES "
    SQLstr = SQLstr & "(" & formNewsID & ", #"
    SQLstr = SQLstr & formDate & "#, "
    SQLstr = SQLstr & formAuthor & ", "
    SQLstr = SQLstr & comTopic & ", "
    SQLstr = SQLstr & comBody & ") "

  3. זהר פלד הגיב:

    להבא, ישר את הקוד לשמאל.
    אם אתה לא יודע איך, בין הסמיילי ל A עם האדום מתחתיה יש סימן של יישור לשמאל. כדי ליישר את איזור הטקסט חזרה לימין בסוף כתיבת הקוד, לחץ שוב על אותו סימן.

  4. mrmistory הגיב:

    אני לא יכול, הנה למה….
    איך שאני לוחץ על "הוספת תגובה" קופץ לי תמיד חלון אם שגיעה בשורה 59

    ואם אני עובר מעל הסמיילים האלו אז אני מקבל שגיאה בשורה 87 פעמיים.
    נראה לך שהייתי עושה ככה בכוונה כדי שלא יעזרו לי ?

  5. זהר פלד הגיב:

    אתה זה גם orzilca? כי פניתי אליו…
    וחוצמזה, דיווחת על זה בפורום משוב?

  6. mrmistory הגיב:

    אני הוא mrmistory ולא משהו אחר….
    לא אמרתי להם כלום, אני רואה שאחרים מצליחים טוב מאוד לעשות ICONS ואני לא.
    אולי בגלל שיש לי דפדפן ישן 5.5 ?

שלח תשובה