שלח תשובה

זירת השאלות

291
צפיות
2
תשובות

איך לשלוח form שבתוך IFRAME ?

,‏ 31 בינואר, 2005

יש לי דף ובו IFRAME ובו form. איך אפשר לשלוח את ה form הזה מהדף?

ניסיתי ככה:


window.ducument.all.frame_name.Form1.submit()


אבל הוא לא שולח את הform  אלא מעלה את הדף מהתחלה. (Page.IsPostBack=false)

מתוך הframe אין בעיה לשלוח את הטופס. אז עשיתי פונקצייה:



function s()
{
    window.document.Form1.submit()
}


ואז ניסיתי להפעיל אותה מהדף המכיל:


window.document.all.frame_name.s();

אבל הוא מחזיר לי שגיאה שהפונקצייה null

שזה מוזר, אבל זה יכול להיות מטעמי בטיחות..

אין לי יותר רעיונות (אני דיי חייב ששליחת הטופס תהייה מהדף המכיל)

בבקשה עזרה

תגיות:

2 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    iFrame הוא אובייקט window…
    לכן זה אמור להיות משהו בסגנון של

    document.getElementById("iFrameId").document.formName.submit();

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!