שלח תשובה

זירת השאלות

301
צפיות
16
תשובות

לולאות

,‏ 17 בפברואר, 2005

בוקר טוב!
ניסיתי לעשות משפט תנאי שאומר:
IP =כאן יהיה בקשת הIP מהגולש
כתבתי שאם הIP =1 יותר מאוחר אכתוב IP מסויים
אז הוא יכתוב את אותו IP
ואם לא אז הוא יכתוב את המספר 2


<%
ip=Request.ServerVariables("REMOTE_ADDR")
  if ip=1 then
response.write("ip")
else
response.write("2")
end if
%>

הבעיה שאותו דף מציג לי שגיאה:


Type mismatch: ‘ip’

/aviranet/ip.asp, line 3


איך פותרים את הבעיה?

תגיות:

16 תשובות

  1. somebody הגיב:

    לא קשור
    ליפני מיספרים לא צריך להוסיף גרשיים.
    רק אם יש סימניפ בין המספרים סמים גרשיים.
    אבל בחיים ip לא יהיה שווה 1.
    האיפי זה קבוצה של מספר סימנים 4 קבוצות של מקסימום 255 ביטים בכל קבוצה.
    הבעיה יכולה ליגרם מיזה שיש לך בראש הדף את הצרוף הזה:


    Option Explicit

    ואז תיצתרך לעשות מיתחת לזה


    Dim ip

    וכל המשתנים שיש לך בעמוד לעשות פסיק אחרי כל משתנה ואז זה לא אמור להביא לך בעיה זאת.

  2. somebody הגיב:

    לא יודע כי זה לא אמרו
    להשפיע במספרים לא צריך להוסיף גרשיים.
    אבל יכול להיות שזה עד כי ip זה לא רק מספרים יש בזה גם נקודות.
    יכול להיות ביגלל זה.

  3. תומרדיאס הגיב:

    נכון, ביגלל זה אמרתי לו להוסיף גרשי
    גשים כי בעצם הוא עורך השוואה לא רק בין מספרים ולכן זה לא עבד.

  4. israpper הגיב:

    תגובה
    תודה לכם זה עבד,פשוט הוספתי גרשיים ל1 .
    יש לי עוד שאלה,האם קיימת האפשרות שבמידה וזה אחד ממספר IP
    אז זה יבצע את אותה פעולה?
    זאת אומרת שיוגדרו כמה ערכים.
    ושאלה נוספת ,האם אפשר לעשות שאותו REDIRECT שאני אעשה,
    יהיה על כל הדף ולא על אותו פריים מסויים(הדף בנוי ממספר פריימים).
    תודה
    ISRAPPER

  5. תומרדיאס הגיב:

    תגובה
    1. לא הבנתי תשאלה שלך
    2. לא איאפשר .. אפשר עם  js

  6. israpper הגיב:

    תגובה
    בסעיף 1 התכוונתי שיהיו לו כמה מספרים שבמידה ואחד מהם יתאים אז
    הוא יכתוב משהו .

  7. somebody הגיב:

    כן אפשר


    if ip="1" or ip="2" or ip="3" or ip="4" then
    response.write("true")
    end if

    אתה יכול להוסיף עוד כמה or ip="" שאתה רוצה.

  8. israpper הגיב:

    תודה,ועוד שאלה
    שלום!
    בניתי פורום בעזרת המדריך הבא שלכם:
    http://www.webmaster.org.il/showArticle.asp?id=149
    ורציתי לשאול איך אפשר לעצב את ההודעה הנפתחת,זאת אומרת את גוף ההודעה?
    תודה
    ISRAPPER

  9. זהר פלד הגיב:

    עם css…
    תיצור לך class שיכיל את התכונות העיצוביות של ה div שמכיל את תוכן ההודעה,
    ותוסיף אותו ל div של התוכן בזמן היצירה שלו. (אל תשכח להכניס שם גם את ה padding).

  10. israpper הגיב:

    הכנסת ID למסד נתונים
    שלום!
    רציתי לעשות שבהוספת ההודעה לדף מסויים אז ילקח הID של אותה הודעה,
    אז מה שעשיתי זה כתבתי את הדבר הבא:


    <INPUT type="hidden" name="TID" value="<%Response.Write(Request.querystring("TID"))%>">

    אח"כ רציתי להכניס את הTID למסד נתונים
    ומה שכתבתי :


    Rs.Fields("TID") = Cint(Request.Form("TID"))

          SQL="INSERT INTO replys(title,TID,body)"
          SQL= SQL & " VALUES (‘" & Request("title") & "’,’"
          SQL= SQL & Request("TID") & "’,’"
          SQL= SQL & Request("body") & "’)"

    אחרי זה קיבלתי הודעת שגיאה:
    ADODB.Recordset error ‘800a0cb3’

    Object or provider is not capable of performing requested operation.

    /israpper/reply2.asp, line 50

    והבנתי שTID גורם לבעיה,
    איך פותרים את הבעיה?
    תודה
    ISRAPPER

  11. israpper הגיב:

    זו השורה


    Rs.Fields("TID") = Cint(Request.Form("TID"))

  12. israpper הגיב:

    איך פותרים את הבעיה?
    ותודה לזהר פלד על ההסבר עם CSS.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!