שלח תשובה

זירת השאלות

374
צפיות
19
תשובות

בעיה בACCESS מחבר שלי:

,‏ 26 בפברואר, 2005

אוקי אז דבר ראשון אחים אני חדש בתחום ה ASP,ואני בעל עסק לפיתוח מערכות בשפת צד השרת PHP.
אז ככה שרקע בנושא יש לי,.
אוקי לעיניינו אנו,בעוד כחודש יש לי בגרות במדעי המחשב שכמו שכולכם יודעים דורשים בבגרות לדעת ולהכיר חלק את השפה ASP.
התחלתי ללמוד..ועכשיו פתחתי מסד נתונים מסוג MS Access ועשיתי טבלה והכל כמו שצריך,עכשיו שאני מנסה להוסיף למסד עוד שורה אני פשוט לא מצליח,כשאני מנסה לשלוח נתונים קימיים אני מצליח,הבעיה היא בעידכוןהוספההסרה של שורות מהטבלה..אני חושב שזה נובע מבעיה מסויימת מההרשאות של הבסיס נתונים או משהו,בכל מקרה מישהו יכול לפרט לי יותר בנושא הרשאות של בסיס נתונים ולתת לי קווים אחרים למחשבה ואם אפשר אז פיתרונות לבעיה,זה מאוד חשוב לי.
תודה מראש.

תגיות:

19 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    לינק שחור ליד כתובת אדומה
    בראש הפורום, קרא איך מציגים שאלות.

  2. god הגיב:

    אפשר לדעת מה לא היה טוב בהודעה בקשה
    ?
    כי קראתי שוב ושוב את החוקים ולא הבנתי ואם זה בקשר לשירשור זה בגלל שזה הודעה מחבר שלי לא ממני אז חשבתי שזה יהיה שונה כי הוא לא הצליח להרשם

  3. somebody הגיב:

    לא זה ביגלל שלא הבאתה את הקוד ש….
    תביא את מה שעשיתה ומשם מיתקדמים.

  4. the best הגיב:

    אוקי אז אני החבר שלו ואני יסביר הכל
    אוקי אז ככה..
    עשיתי חיפוש מקיף בפורום(עברתי עמוד עמוד וחיפשתי את המילה Access)
    ומצאתי מספר בעיות הדומות לשלי,אבל אף אחת מהתשובות שסיפקו לכותבי ההודעות לא עוזרת לי..
    הבעיה שלי היא שאני מנסה להכניסלעדכןלמחוק מידע מהבסיס נתונים מסוג:
    Access 2003
    אני לא מצליח וכתוב לי בדפדפן את הודעות ארור 500 המוכרת..
    בכל מקרה,הקוד בסדר גמור ובדקתי את זה אם מספר גורמים,הבעיה היא במסד וכנראה משהו בהרשאות,עכשיו חשוב לציין שהאתר יושב על שרת פרטי(לא על מחשבי)ואין לי מושג איך לתת לקובץ שעל השרת הרשאות,אם זה יעזור השרת שעליו יושב האתר הוא מסוג IIS שמופעל על מערכת ההפעלה
    Windows Server 2003.
    אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי,אני צריך עזרה בהקדם האפשרי,
    תודה מראש.

  5. somebody הגיב:

    מה הבעיה להביא את הבעיה?
    אני לא זוכר מה היא אומר.
    תביא אותה ומשם אפשר להתחיל.
    תעתיק אותה ואז תילחץ בהוספת הודעה על האיקון שצמוד לסמילים ותדביק בין התגים את הבעיה ואז יהיה יותר קל לכולם.

  6. the best הגיב:

    הנה ההודעה..


    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

  7. זהר פלד הגיב:

    קודם כל, כנס ל tools בדפדפן,
    לך ל internet optnios, לך ל advance, ושם תודא שהצ'קבוקס שכתוב עליו show friendly http errors לא מסומן.
    אחרי שתעשה את זה תראה אם אתה מקבל שגיאה אחרת, ואם כן, תכתוב לנו מה השגיאה שאתה מקבל.

  8. the best הגיב:

    ניסיתי..
    ניסיתי כבר..זה לא מסומן ועדיין אותו ארור..

  9. god הגיב:

    הסברתי לו איך להראות את השגיאות אבל
    הוא אמר לי שזה עדין לא מראה ועדין יש לו תבעיה אבל לפי ניסיוני אני יודע ש ERROR 500 זה בעיה בקוד

  10. god הגיב:

    שאלה ממני! שונה מהנושא!
    נכון יש פורומים שלמעלה כתוב.
    ראשי > פורומים > הודעה חדשה
    או כל דבר כזה ואפשר ללחוץ על ראשי וזה יחזור לראשי והכל …
    מישהו יכול לכוון אותי איך הם עושים את זה?
    כי לא נראה לי שבכל דף הם שמים את הקישורים מקווה ככה 😐 כי אז זה ממש גרוע …

  11. אוריקס הגיב:

    יש רכיב מיוחד
    לא זוכר איך קוראים לו (וזה כמובן אם אתה מעדיף להמנע מלתכנת את זה בעצמך). מחר אני אברר לך

  12. אוהד19 הגיב:

    אולי זה ממש גרוע…
    אבל ממש יעיל…

  13. god הגיב:

    בעיה מוזרה!!! כתבתי שדה מהבסיס
    נתונים ואז שניסיתי לכתוב אותו דבר בשורה חדשה זה לא נתן לי !
    הנה הקוד


    <%rs.Open "SELECT * FROM Forums order by Place",con
    Do Until RS.EOF
                <tr>
                               <td>
    <%response.write(rs("name")&"1")%> פה הוא נותן לכתוב את ה NAME
    <img src="/images/forum/<%=rs("name")%>.jpg" border="0" width="100" height="80"> פה הוא לא נותן להראות או לכתוב תמונה עם השם NAME זה פשוט לא נכנס ! לא יודע למה! וזה עבד יפה עד היום.
                            
                            </td>

  14. אוריקס הגיב:

    בטח שזה יחזיר לך שגיאה
    [רצוי, אגב, שתציג שאלות כראוי – פרטים בראש הפורום]

    אתה לא סוגר את בלוק ה ASP וכבר מכניס קוד HTML.

  15. god הגיב:

    הנה הסבר מפורט לבעיה זה כללי קורה ב
    rs("name") בהכל
    זה לא כל הדף זה החלק שעושה בעיה אם אני מעביר את RS NAME למעלה אז זה משנה הכל עכשיו גם גיליתי שבעוד טבלה שאני משתמש בבסיס נתונים ב NAME זה לא כותב את זה מישהו יודע למה?

  16. god הגיב:

    זה לא נותן בכלל לעשות RS אחד אחרי ה
    שני
    כאילו
    <%=rs("cat")%>
    <%=rs("cat")%>

    זה לא נותן!
    למה?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!