שלח תשובה

זירת השאלות

280
צפיות
2
תשובות

בעיה שגילתי בעוגיות וזמן שרת :D כנס

,‏ 20 במרץ, 2005

אוקיי תראו יצרתי מנגנון נגד הצפה של 25 שניות אז עשיתי
שהעוגיה תמות אחרי 25 שניות ככה
dateadd(now()+25
לא בדיוק ככה פשוט אין לי כח להעתיק תקוד לפה חחח ואין לי כח לחשוב אז תראו
עכשיו השעון בשרת הוא
20/3/2005 18:34:34
עכשיו הוספתי 25 שניות אז

20/3/2005 18:34:59
העוגייה תמות בזמן הזה לפי המחשב של המשתמש

עכשיו אם השעון של המשתמש לא מכוון לשעה הזאת מה עושים?
הא?
הא?
חחח אז זהו זאת השאלה.. אם למישהו יש פיתרון יותר טוב איך לקבוע שהיא תהיה רק 25 שניות בלי NOW או TIME או DATE או כל דבר שיגיד לי בבקשה
תודה רבה לעוזרים

תגיות:

2 תשובות

  1. god הגיב:

    בעיה בקוד שעושה ש HTTP יחשב אוטומתי
    כלינק..

    pos = InStr(bo,"http://&quot😉
                if pos <> 0 then
                posspace = InStr(pos,bo," ")
                 txt = Mid(bo,pos,posspace-pos)
                 txttxtnew = Split(txt," ",-1)
                 For i = LBound(txttxtnew) to UBound(txttxtnew)
                  nexttxt ="[÷éùåø]"&txttxtnew(i)&"[-÷éùåø]"&txttxtnew(i)&"[÷éùåø-]<br>"
                  bo = Replace(bo,txt,nexttext)
                 next
                end if

    פשוט לא פועל מחזיר ריק…
    bo
    זה גוף ההודעה

  2. neon הגיב:

    אז אל תעשה את זה ככה
    תפעל לפי הזמן של השרת
    הרי כשאתה כותב
    now
    אתה מקבל את השעה והתאריך שיש בשרת
    אתה יכול להכניס בעוגיה את הפעם האחרונה שנשמרה העוגיה
    ואז לבדוק אם עברו 25 שניות מאז

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!