שלח תשובה

זירת השאלות

340
צפיות
10
תשובות

שתי שאלות בפלאש

,‏ 26 במרץ, 2005

שלום

אני יצרתי סרטון פשוט בפלאש

ורציתי להכניס אותו לדף HTML.

הבעיה היא שמשום מה רציתי רק איפה המיקום

שלו אמור להיות אך לא את הסרטון

הקוד שלי

<html>
<body>
<img src="hhh.fla">
</body>
</html>


שאלה נוספת:
מדוע שהעתקתי את מיקום סרטון הפלאש המחשב כתב לי SWF?
דרך אגב שיניתי את הFLA אחר כך ל SWF וזה גם לא עזר.

תודה מראש,
מרים

תגיות:

10 תשובות

  1. miriam2345 הגיב:

    טעות
    כתבתי "רציתי" במקום "ראיתי"

  2. shay3434 הגיב:

    fla ו swf הם שונים
    כשאת יוצרת סרטון בפלאש, את שומרת אותו כ fla ואם את מעלה אותו לאינטרנט, הגולש צריך להוריד אותו למחשב שלו ורק ככה הוא יכול לראותו. ב swf נחסכת ממנו ההורדה.

    וכדי לשלב פלאש באתר יש לכתוב כך:


    <EMBED src="images/newFlash.swf"
    quality=high wmode=transparent bgcolor=#000000
    WIDTH=290 HEIGHT=127
    TYPE="application/x-shockwave-flash"
    PLUGINSPAGE=";>
    </EMBED>

    (אני לא בטוח, אבל תנסי…….)

  3. miriam2345 הגיב:

    תודה עם שתי שאלות נוספות
    קודם כל תודה רבה.

    אני באמת אנסה והודיעה לך אם זה נכון או לא.

    יש לי שתי שאלות נוספת בקשר לזה:

    1. מה זאת אומרת שב SWF נחסכת ממנו ההורדה? האם אתה מתכוון שב FLA המשתמש יכול לראות את הסרט רק במחשב האישי שלו – אחרי שהוריד מהאינטרנט וב SWF המשתמש יכול לראות את הסרט רק באינטרנט? או האם ב SWF המשתמש יכול לראות את הסרט גם באינטרנט וגם במחשב האישי שלו?

    2. מה המשמעות של:

    wmode=transparent  

    וגם:


    TYPE="application/x-shockwave-flash PLUGINSPAGE=";

  4. BuildHome הגיב:

    תשובות
    1. שאת יוצרת קובץ פלאש את שומרת אותו בסיומת fla שזו הסיומת של התוכנה. הסיומת swf זו הסיומת של הקובץ לתצוגה באינטרנט. בדיוק כמו שקובץ PSD נועד לפוטושופ וכאשר את שומרת אותו לקובץ אינטרנט זה שומר אותו בפורמט תמונה (gif/jpg).

    2. המשמעות של התגית זה למשל אם הפלאש נמצא על תמונה מסוימת אז יהיה אפשר לראות דרך הפלאש את התמונה "מתחתיו".

    3. מגדיר את סוג הקובץ.

  5. miriam2345 הגיב:

    תודה רבה ואם אפשר שאלה נוספת
    כתבתי את הקוד וזה לא עובד, למה?

    <html>
    <body>
    <script>
    <EMBED src="images/testing.swf"
    quality=high wmode=transparent bgcolor=#000000
    WIDTH=290 HEIGHT=127
    TYPE="application/x-shockwave-flash"
    PLUGINSPAGE=";>
    </EMBED>
    </script>
    </body>
    </html>

    ושוב תודה

    מרים

  6. BuildHome הגיב:

    נסי ככה

    <object type="application/x-shockwave-flash" data="images/testing.swf" width="290" height="127">
      <param name="movie" value="images/testing.swf" />
    </object>

  7. miriam2345 הגיב:

    לא ממש
    השינוי היחידי הוא שבקוד הקודם היה כתוב "בוצע"

    בסטטוס ולא היו רואים כלום ולעומת זאת בקוד

    החדש כתוב "פותח…" אבל אחרי שלושים אחוז הוא לא

    מתקדם ולצערי גם לא רואים כלום.

    ושוב תודה מראש,
    מרים

  8. miriam2345 הגיב:

    דבר נוסף
    כתבת שבפוטושופ הסיומת היא PSD ולאינטרנט היא GIF או JPG.

    זה נכון אבל בשביל לשנות את הסיומת שתתאים לאינטרנט אני עושה
    SAVR FOR THE WEB בפוטושופ.

    מה בפלאש אני צריכה לעשות כדאי להעביר את סיומת הFLA לסיומת SWF?

    מרים

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!