שלח תשובה

זירת השאלות

189
צפיות
11
תשובות

אממ יש לי שאלה

,‏ 8 באפריל, 2005

עשיתי מערכת גלריות ובדף הראשי עשיתי שזה יציג את התמונה האחרונה.
הכל עובד מעולה אבל אני רוצה אם נגיד אין תמונות במסד אז הוא ירשום במקום להציג את התמונה "לא קיימות תמונות".
תודה מראש לכל  העוזרים

תגיות:

11 תשובות

  1. afnaim הגיב:

    תשובה
    תכניס מונה בתוך השאילתא ואם הוא שווה ל-0 (אין תמונות) או שורה של
    if rs.eof=rs.bof אז במקום תמונה תכתוב שאין תמונות

  2. 0mrit הגיב:

    תודה רבה הסתדרתי כבר יש לי עוד שאלה
    מישהו מוכן להסביר לי ב מילים בלבד אני רוצה שיוצג לי למטה מי בתוך האתר ואז אם הוא אורח אז הוא ירשום נמצאים באתר נגיד 7 אורחים ו8 משתמשים הכוונה שלי שזה יראה אותם ויזהה את המשתמשים אם הם אורחים או חברים וירשום את השמות שלהם…
    תודה לעוזרים מראש

  3. Just-Tal הגיב:

    בקצרה…
    יש לך טבלה של משתמשים (אנשים רשומים)…

    תוסיף עמודה שתקרא מגיד (USER_ONLINE) ששוה ל "0" ואם המשתמש מתחבר אז תהפוך אותה ל "1"

    ובהצגה של הכמות משתמשים, תריץ שאילתה על מי מהמשתמשים יש 1 ב USER_ONLINE…

    וכאלו שרק נכנסים בלי להירשם… אז אתה יכול לעשות מן מונה מבקרים ב APPLICATION בקובץ ה GLOBAL.ASA…

    אל תשכח מתי שמישהו מתחבר להפחית ב APPLICATION פחות 1…

  4. 0mrit הגיב:

    תודה רבה לא הבנתי רק
    את השורה האחרונה שרשמת
    "אל תשכח מתי שמישהו מתחבר להפחית ב APPLICATION פחות 1…"

  5. Just-Tal הגיב:

    אוקיי…
    נגיד מישהו נכנס לאתר שלך… (עוד לא עושה LOGIN)

    אז אתה צריך להוסיף ב APPLICATION + 1 (אתה יודע מזה אפליקיישן?)

    בכל מקרה כי הוא עכשיו בגדר אורח…

    במידה ואותו אחד מתחבר….

    אז הוא כבר חבר… אז נוסף + 1 ברשימת החברים המחוברים ואז אתה צריך להפחית 1 ברשימת אורחים המחוברים כי הוא כבר לא בגדר אורח אלא בגדר חבר…

    מבין?

  6. 0mrit הגיב:

    בערך אחי אני אני יגיד לך אם הצלחתי

  7. 0mrit הגיב:

    תראה רשמתי את הקוד הזה
    והוא לא רושם כלום בנתונים זה הglobal.asa


    <SCRIPT LANGUAGE=VBScript RUNAT=Server>

    username = Request.Cookies("username")

    Sub Application_OnStart
       Application("guest") = 0
       Application("member") = 0
    End Sub        

    Sub Session_OnStart
       Application.lock
          Application("guest") = Application("guest") + 1    
       Application.unlock
    End Sub    

    Sub Application_OnEnd()
    if username="username" then
    Application("guest") = Application("guest") – 1
    Application("member") = Application("member") + 1
    end sub

    </SCRIPT>

    וזה מה שרשמתי בדף הראשי


    members: <%=Application("member")%>
    guests: <%=Application("guest")%>

  8. Just-Tal הגיב:

    ב OnEnd תעשה גם ב SESSION….
    ולא ב APPLICATION….

  9. 0mrit הגיב:

    שיניתי את זה ועכשיו אם אני מתחבר
    זה עדיין רושם שיש אורח 1 ו 0 חברים


    <SCRIPT LANGUAGE=VBScript RUNAT=Server>
    ConnectString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.Mappath("db.mdb") & ";Persist Security Info=False"
    Set conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    conn.open ConnectString

    set rs=server.createobject("adodb.recordset")
    sql="select * from users"
    rs.open sql, conn, 3, 3

    username = Request.Cookies("username")

    Sub Application_OnStart
       Application("guest") = 0
       Application("member") = 0
    End Sub        

    Sub session_OnStart
       Application.lock
          Application("guest") = Application("guest") + 1    
       Application.unlock
    End Sub    

    Sub session_OnEnd
    if username="username" then
    Application("guest") = Application("guest") – 1
    Application("member") = Application("member") + 1
    end if
    end sub

    </SCRIPT>

  10. Just-Tal הגיב:

    אוקיי, אז ככה:
    אם אתה נכנס לאתר, (רק אתה)

    זה צריך לכתוב לך אורח 1 אורחים 0.

    אחרי שאתה עושה לוגאין כחבר באתר…

    Application("member") = Application("member") + 1

    תוציא, לא התכוונתי שתעשה את זה ככה…

    כאשר מישהו עושה לוגאין לאתר… אתה אמור להפוך את השדה שאמרתי לך להוסיף ל (user_login)  ל 1…

    ואז שאתה רוצה להציג את מספר המחוברים (חברים) שכרגע באתר תריץ שאילתת COUNT שתחבר את סכום כל החברים שהשדה user_login שלהם = 1.

    אם שוב אתה לא מבין, תשאיר כאן מסנג’ר ואני יעזור לך…

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!