שלח תשובה

זירת השאלות

386
צפיות
12
תשובות

בעיה בJS ובפונקציות.

,‏ 17 באפריל, 2005

שלום רב,
כאשר אני מכיל דף JS(תג הSCRIPT עם SRC), וקורא לפונ שכתבתי שם, הEXPLORER נותן לי הודעת שגיאה שהאובייקט לא נמצא, והוא מצביע לי על שורת הפונ. האם יכולה להיות לי בעיה בקובץ המוכל?



<script type="text/javascript" src="forumTheme.js"></script>




<SCRIPT language="JavaScript">
WriteMessageTree(20, 1, ‘1/5/03’, ‘1/5/03’, ‘haha’, ‘blalalala’, ‘so??’, ‘no nick’, 0, 0, 10, ‘true’, ‘false’, ‘true’, ‘true’);
</script>

תגיות:

12 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    בקובץ ה-JS
    אתה כותב קוד JS נטו, כלומר בלי להגדיר עם תגית ה-script כיוון שזה קובץ מוכלל וכבר הגדרת זאת.

  2. otadmor הגיב:

    שאלה נוספת
    האם אני יכול לרשום בתוך המאפיין SRC את הכתובת המלאה של קובץ הJS, אני שאני צריך כתובת יחסית?

  3. shay3434 הגיב:

    ניתן לרשום בשתי הדרכים
    ואף לפי דעתי מומלץ לכתוב את הכתובת האבסולוטית (מלאה) של הקובץ.
    כגון:


    .src="http://www.yourhost.com/javascript/jas1223.js

    כשכותבים כך:
    (בצורה היחסית)

    .src="../scripts/menu.js"

    יש לשים לב טוב לנכונות הנתיב. אם הוא שגוי אז הקובץ לא ירוץ וזה חבל….

  4. otadmor הגיב:

    FORM+SELECT+שליחה עצמית
    שלום, אני מעוניין שכשאני אשנה את מה שבתוך התיבה, הדפדפן יטען את את העמוד מחדש את הפרמטרים שנבחרו בתוך התיבה. ניסיתי את:


    <form action="_self" method="get">
        <select name="themeName" onChange="top.location.href=top.location.href + ‘?themeName=’ + this.options[this.selectedIndex].value">
            <option value="helius"  selected>Helius</option>
            <option value="FiApple/Blue">FiApleBlue</option>
        </select>
    </form>

    ולא עבד.
    מה אני צריך לשנות?
    תודה.

  5. otadmor הגיב:

    עשיתי שרשור אבל זה לא הקפיץ, אז הנה

  6. BuildHome הגיב:

    עברו מעל ל-3 ימים
    נסה כך:
    <select name="themeName" onChange="top.location.href=top.location.href + ‘?themeName=’ + this.value">

  7. otadmor הגיב:

    עוד בעיה קטנה.

    עכשיו זה עובד, רק יש בעיה קטנה.
    אם אני עושה את זה פעמיים אז אני מקבל


    ?themeName=blabla?themeName=blabla

    אז פתרתי את הבעיה הזאת עם indexOf, אבל אז נוצרה בעיה חדשה.
    אני מקבל 2 פרמטרים בthemeName, והם לא דורסים אחד את השני.
    איך אני בודק אם יש כבר פרמטר שהשם שלו themeName, ואם הוא קיים אז אני אמחוק אותו?

    תודה רבה.

  8. otadmor הגיב:

    יצרתי את הפונ הנ"ל ואני לא יודע..
    אני לא יודע איך לשלוח לה את הOPTIONS שלי:


    function doOption(src, option)
    {
        var str;
        str = top.location.href;
        if(str.indexOf("?")==-1)
            str = str + "?" + option + "=" + this.options[src.selectedIndex].value;
        else
        {
            var num;
            num = str.indexOf(option);
            if(num!=-1)
                str = str + "&" + option + "=" + this.options[src.selectedIndex].value;
            else
            {
                var newstr;
                newstr = substring(0, num) + "&" + option + "=" + src.options[this.selectedIndex].value;
                for(;str[num]!="&" and str[num]!=NULL;num++);
                newstr = newstr + substring(num, str.length);            
            }
        }
    }

    הבעיה שלי היא בSRC.

  9. otadmor הגיב:

    עדכון קטן:
    אני צריך פונ שתחליף לי פרמטרים בכתובת. למשל, יש את הכתובת:
    http://www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/main.asp?theme=FiApple/Blue/
    תהפוך ל-
    http://www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/main.asp?theme=helius/
    ואם אין שם theme אז ליצור אחד חדש.

    יש פונ שעושה את זה בJS?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!