שלח תשובה

זירת השאלות

313
צפיות
2
תשובות

2 שאלות ותודה מראש..

,‏ 6 בפברואר, 2004

1. אני מכניס ל DB בשדה מסוג TEXT קלט מסויים, הבעיה היא כאשר אחד התווים
בקלט הוא גרש ( ‘ ) ואז שאילתת ה- SQL נדפקת כמובן, איך אני מחליף את התו גרש וכיצד?

2 כאשר אני ממלא מערך מתוך RECORDSET בעזרת GETROW()
ומציג את השדות, ב- TEXTBOX מוצג רק עד לרווח הראשון
לדוגמא — בן גוריון ב-DB מופיע בתוך ה- TEXTBOX בן
אם אני מציג זאת לא ב- TEXTBOX אין בעייה.

תודה מראש

תגיות:

2 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    תשובה לשאלה השניה:
    הסבירות הגבוהה היא שאתה כותב את הערך של המאפיין value ללא מרכאות סביבו, ולכן הדפדפן מפרש את הערך עד לרווח הראשון. לידיעתך, זה לא HTML תקני – ערכים של מאפייני תגים ב HTML תמיד חייבים לבוא בתוך מרכאות.

שלח תשובה