שלח תשובה

זירת השאלות

362
צפיות
8
תשובות

טופס, שליחה במייל CDO

,‏ 3 ביוני, 2005

יש לי טופס המכיל מספר שדות רגילים: שם, דוא"ל, נושא, גוף הודעה
בנוסף ישנם שדות נוספים
כיצד ניתן לשלב שדות אלו שישלחו עם ההודעה…. (איך להכניס אותם לגוף ההודעה, ליתר דיוק)

תגיות:

8 תשובות

  1. somebody הגיב:

    ככה:


    mshBody= "<asadda>"
    mshBody= mshBody+"<asadda>"
    ‘וככה האלאה…

    כל פעם אתה עושה:


    mshBody=mshBody+"   "

    ובונה את העמוד..
    הבנת<?

  2. paddington הגיב:

    הצגת נתונים מ DB מהסוף להתחלה
    רק שזה לא ככ עובד, בעצם לא עובד בכלל…..
    אם אני עובד לפי EOF + rs.MoveNext אין בעיה

    do while not rs.BOF
       Response.Write "<div dir=rtl>"
       Response.Write  rs("date")
       Response.Write "<p>"  
       Response.Write rs("author")
       Response.Write "<p>"
       Response.Write "<b>" & rs("title") & "</b>"
       Response.Write "<p>"
       Response.Write rs("message")
       Response.Write "<p>"
       rs.do while not rs.EOF
       Response.Write "<div dir=rtl>"
       Response.Write  rs("date")
       Response.Write "<p>"  
       Response.Write rs("author")
       Response.Write "<p>"
       Response.Write "<b>" & rs("title") & "</b>"
       Response.Write "<p>"
       Response.Write rs("message")
       Response.Write "<p>"
       rs.MovePrevious

  3. paddington הגיב:

    מיושר לשמאל ….
    do while not rs.BOF
       Response.Write "<div dir=rtl>"
       Response.Write  rs("date")
       Response.Write "<p>"  
       Response.Write rs("author")
       Response.Write "<p>"
       Response.Write "<b>" & rs("title") & "</b>"
       Response.Write "<p>"
       Response.Write rs("message")
       Response.Write "<p>"
    rs.MovePrevious

  4. paddington הגיב:

    aceess ותאריכים
    כאשר אני שולף נתונים מה- DB בחלק מהרשומות התאריך מופיע בסדר אמריקאי mm.dd.yyyy ובאחרים בסדר המקובל dd.mm.yyyy.  התאריך הוא נתון אוטומטי לזמן עדכון ואו הוספת רשומה לטבלא.

  5. BuildHome הגיב:

    מה המטרה של ההודעה?
    איך להציג את התאריך בפורמט עברי? אם כן, פשוט תשלוף את היום, חודש ושנה מהתאריך ותציג בפורמט שאתה רוצה. ואם חשוב, אז גם שליפת תאריך בבת אחת לא אמורה להיות בעיה. הכל עם שימוש בפונקציות VBS.

  6. זהר פלד הגיב:

    אין שום סיבה לעבוד ככה…
    קודם כל, הישור לשמאל בפורום מתבצע בעזרת האייקון שליד ה A.

    דבר שני, אין שום סיבה לפתוח Recordset שיכול לזוז גם אחורה, כשאפשר פשוט לסדר את השאילתה בסדר הפוך ע"י הוספת (או השמטה) המילה DESC מהחלק של ה ORDER BY.
    האובייקט Recordset נפתח במצב האופטימלי שלו כ Fwd only ו Read only.
    כל מצב אחר שלו הוא כבד יותר, וכמעט תמיד פחות יעיל.

  7. אוריקס הגיב:

    לא, זה תמיד חד משמעי
    המנגנון הפנימי של אקסס שומר תאריכים ב mm/dd/yyyy תמיד. שים לב שתאריכים חד משמעיים תמיד ישמרו כך.

    כשאתה מכניס למסד, פשוט תעשה את זה עם dateSerial שמקבלת חודש, יום ושנה כסטרינגים.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!