שלח תשובה

זירת השאלות

274
צפיות
15
תשובות

יש לי בעיה בקבצי הגרפיקה של האתר של

,‏ 12 ביוני, 2005

י…
יש לי שני מחשבים בבית:
1)win 98+אינטרנט
2)win xp
והעברתי על דיסקט את הקבצים שהכנתי בפוטושופ ושמרתי בפורמט JPg
אני מעביר את הקבצים למחשב והוא כותב לי שגיאה:
"לא ניתן לקרוא מההתקן שצוין"
נסיתי להחליף לgif וזה לא עבד…
גם נסיתי להעלות את זה לנענע אבל אני מעלה וזה נכנס לדף שצריך ללחוץ על רענן, לוחצים וזה לא עוזר.
פליז עזרה!!
די דחוף!
תודה

תגיות:

15 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    זה לא פורום תמיכה טכנית
    אבל אם תצרף תמונה של השגיאה כדי שנבין על מה אתה מדבר אולי נוכל לעזור לך

    בנוסף אתה יכול לפנות לפורום תמיכה טכנית בתפוז.

  2. somebody הגיב:

    אתה קורא לקובץ בשם בעברית???
    תנסה לשנות לאנגלית…
    XP קורא קבצים בעברית אבל מערכות ישנות יותר לא..
    ל יודע אם 98 קורא אבל בכל זאת נסה לכתוב באנגלית.

  3. Admini הגיב:

    95 ומעלה קוראים בלי בעיה
    גם מדיסקטים.

  4. iliakap2002 הגיב:

    פשוט מאד…
    תחליף דיסקט.
    יש על שלך BAD SECTORS.
    שבור את הנוכחי וזרוק אותו

  5. nadav הגיב:

    תודה לכולכם-הסתדרתי, אבל יש לי בעיה
    נוספת…
    הרבה זמן (מאוד) לא נגעתי בhtml וכתבתי
    align="center" בשביל לשים את התמונה באמצע וזה לא הלך….
    איך אני יכול לשים את התמונה באמצע?
    אולי ע"י רווחים?

    תודה רבה!!

    נ.ב
    נראה לי שiliakap2002ו צדק…צרבתי את זה על דיסק וזהו…
    🙂

  6. nadav הגיב:

    איך אפשר לעשות חלון(בתוך חלון)שפינו
    תיו עגולים??
    למשל, דף html, שבתוכו יש "מין" טבלה כזאת בקיצור
    iframe
    ראיתי שאפשר לעשות עם פינות עגולות או בתוך טבלה שעצבתי…
    איך עושים זאת??

    תודה, ומצטער על המיליון שאלות שלי, פשוט לא נגעתי בזה פוול זמן…

  7. BuildHome הגיב:

    אשף פינות מעוגלות
    פשוט להגדרה ומספק קוד עם הפינות הרצויות לשימוש מיידי

    אשף פינות מעוגלות

  8. somebody הגיב:

    איזה יפה!
    פעם ראשונה שאני רואה שיש כזה דבר….
    שאני בניתי התעמצתי לעשות עיגול!!
    ופיתאום אני רואה שיש אתר שעושה את זה.

  9. nadav הגיב:

    זה ל iframe?
    איך אני יוכל לעשות את זה בתור iframe?
    תודה רבה!

  10. nadav הגיב:

    עשיתי את הטבלה,איפה אני מכניס את הק
    וד?
    לדוגמא:
    <table>
    <tr>
    <td>
    <iframe src="http://www.ynet.co.il&quot; width="800" height="500">
    </iframe>
    </td>
    </tr>
    </table>
    עכשיו איפה אני שם את הקוד הhtml ואיפה את css…

    תודה !

  11. BuildHome הגיב:

    אתה יודע HTML?
    הקוד עצמו שהאשף מספק מאפשר לך לכתוב טקסט ישר בקוד בלי צורך בטבלה.

    במידה ואתה מעוניין בטבלה, אתה אמור לדעת כיצד עושים זאת (אם למדת HTML).

  12. BuildHome הגיב:

    שרשר שאלותיך
    למה אתה לא משרשר שאלותיך?

שלח תשובה