שלח תשובה

זירת השאלות

437
צפיות
9
תשובות

עזרה אם WHERE בחיבור ל DB

,‏ 13 ביוני, 2005

אני עשיתי ככה:
    Dim Conn, rs, SQL
    
    Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    conn.Open "dsn=tdb"
    Set rs = Server.CreateObject("ADODB.RecordSet")
    
    SQL = "Select * from tdb order by vote WHERE janer=’fan’ "
    rs.Open SQL, Conn

אני בעצם מכין TOPSITES
וזה אמור לסגר ע"פ מספר ההצבעות שהם קיבלו ואני רוצה לחלק את זה לקטגוריות עכשיו איך אני עושה את זה חשבתי לעשות את זה אם WHERE אבל זה רושם לי

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E14)
[Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] ‏‏‎‏‏שגיאת תחביר (אופרטור חסר) בביטוי השאילתה ‘ID WHERE janer=’fan”.
/sorce/fan.asp, line 16    

תגיות:

9 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    תשובה
    ה-where אמור לבוא לפני ה-order.
    מומלץ שתכנס למדריך ה-SQL ותראה כיצד בונים שאילתות ודוגמאות

    להבא, קרא כיצד מציגים שאלה.

  2. runa הגיב:

    מה זה & vbcrlf?
    ראיתי בכמה אתרים בסוף ה רספונס ריט הם אושמים אמפרסנט ויביקרלף?
    & vbcrlf
    מה זה?
    ד"א אתרים ב ASP

  3. זהר פלד הגיב:

    VBCrLf הוא קבוע של VBS
    שמייצג ירידת שורה.
    & הוא פשוט שרשור של מחרוזות.

  4. runa הגיב:

    גוף השאלה
    למה דף הלוגין שלי לא פועל הוא אומר כאילו הבעיה בקוד של RS OPEN
    הינה הקוד


    <%
        Dim Conn, rs, SQL
        
        Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
        conn.Open "dsn=tdb"
        Set rs = Server.CreateObject("ADODB.RecordSet")
        
        SQL = "Select id,pass from tdb WHERE id=’ " & Request("id") & " ‘ "
        rs.Open SQL, Conn

        
        If rs.EOF Then
            Response.Write "<h3 align=""center"">הנתונים שהוכנסו אינם תואמים בדוק כי רשמתה נתונים נכונים!</h3>" & vbcrlf
        Else
        if rs("pass")<>Request("pass") then
            Response.Write "<h3 align=""center"">הנתונים שהוכנסו אינם תורמים בדוק כי רשמתה נתונים נכונים</h3>" & vbcrlf
        else
        Response.Redirect "loged.asp"
        end if
        end if
            rs.Close
        Set rs = Nothing
        Conn.Close
        Set Conn = Nothing
        
    %>

  5. somebody הגיב:

    הID הוא רק מספר נכון?
    אז אל תעשה גרש…
    תעשה רק גרשיים.

  6. runa הגיב:

    עדיין לא עוזר
    ניסיתי עכשיו אין לי שגיאות אחרי כל התיקונים שעשיתי ד"א שיניתי גם שבריקווסט יהיה ריקווסט פורם אבל זה לא עוזר הפלט לא נעשה! ;(

  7. somebody הגיב:

    אולי תוסיף:


    rs.open sql,conn,3,3

    נסה ככה..

  8. runa הגיב:

    בדפים האחרים החיבור עובד…
    זה היתה בעיה בשאילתה שלי
    בכל מיקרה כבר תיקנתי (ישבתי אם 5 אנשים שהריצו לי ומצאו לי בעיות!)
    ובערך ב 12 זה כבר פעל 🙂

שלח תשובה