שלח תשובה

זירת השאלות

288
צפיות
20
תשובות

מה לא בסדר בפונקציה הבאה?

,‏ 14 ביוני, 2005

היא משום מה לא עובדת לי…



  function FormChecker()
  {
    if(document.contactForm.garage.value.length==0)
      {
        window.alert("לא הוזן שם המוסך");
    return false
      }
    if(document.contactForm.email.value.indexOf("@") == -1)
      {
        window.alert("כתובת אימייל שהוזנה אינה תקינה");
    return false
      }
    if(document.contactForm.email.value.indexOf(".") == -1)
      {
        window.alert("כתובת אימייל שהוזנה אינה תקינה");
    return false
      }
    if(document.contactForm.Phone.value.length==0)
      {
        window.alert("לא הוזן מס’ טלפון");
    return false
      }
    if(document.contactForm.content.value.length==0)
      {
        window.alert("לא הוזן תוכן הבקשה");
    return false
      }
    return true
  }

תגיות:

20 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    השאלה שלך באוויר
    פרט יותר..
    מה התוצאה? היא מחזירה שגיאה? תן את שורת הקריאה לפונקציה

  2. BINI הגיב:

    שורת הקריאה לפונקציה


    <form name="ClubForm" method="post" onsubmit=" return FormChecker()" action="ClubInsert.asp">

    ואח"כ בא כמובן לחצן הSubmit

  3. somebody הגיב:

    לא כתבת טוב..
    לא הסתכלתי בקוד אבל הסתכלתי על זה וזאת הבעיה שניראה לי..:


    onsubmit=" return(FormChecker())"

    ככה כותבים את זה.
    יכול להיות שיש עוד בעיות אבל זאת בעיה אחת.

  4. BINI הגיב:

    לא פתר את הבעיה…
    חוצמזה שכבר יש לי טופס שכתבתי באותה דרך (עם הonsubmit) וזה עובד יופי

  5. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אם שם הטופס הוא ClubForm אז למה בקוד אתה מגדיר אותו בשם contactForm?
    אולי העתקת את הפונקציה מטופס יצירת קשר להצטרפות למועדון ולא שינית את הקוד בהתאם.

    אם עדיין לא יעבוד צרף שגיאה שמתרחשת ומה בדיוק קורה בקריאה לפונקציה.

  6. BINI הגיב:

    אין לי מושג למה שם הטופס clubForm..
    מה שכן אצלי במסמך זה לא השם…יכול להיות שהיתה לי שגיאה בהעתקה לפה או משהו, אבל בכל מקרה אצלי השמות תואמים.
    לא מתרחשת שום שגיאה, פשוט הפונקציה לא עובדת…

  7. BuildHome הגיב:

    תראה את כל הקוד הרלוונטי
    הנוכחי שלך שזה הפונקציה ותגית הטופס שלך
    כי מה שהצגת שונים לגמרי.

    זה שולח את הטופס בלי לבדוק?

  8. BINI הגיב:

    כן זה לא מפעיל את הפוקנציה
    קוד הפונקציה:


      <script language="javascript">
      function FormChecker()
      {
        if(document.ClubForm.buisnessName.value.length==0)
          {
            window.alert("לא הוזן שם העסק");
        return false
          }
        if(document.ClubForm.city.value=="empty")
          {
            window.alert("לא נבחרה עיר");
        return false
          }
        if(document.ClubForm.buisnessPhone.value.length==0)
          {
            window.alert("לא הוזן מס’ טלפון");
        return false
          }

        if(document.ClubForm.buisnessAdress.value.length==0)
          {
            window.alert("לא הוזנה כתובת העסק");
        return false
          }
        if(document.ClubForm.fax.value.length==0)
          {
            window.alert("לא הוזן מס’ פקס");
        return false
          }
        if(document.ClubForm.buisnessOwner.value.length==0)
          {
            window.alert("לא הוזן שם בעל העסק");
        return false
          }
        if(document.ClubForm.buisnessEmail.value.indexOf("@") == -1)
          {
            window.alert("לא הוזנה כתובת אימייל");
        return false
          }
        if(document.ClubForm.birthday.value.length==0)
          {
            window.alert("לא הוזן תאירך לידה");
        return false
          }
       return true
          
      }
      </script>

    הקריאה לפונקציה:


    <form name="ClubForm" method="post" onsubmit=" return FormChecker()" action="ClubInsert.asp">

    אגדיל לעשות ואצרף את קוד הSubmit עצמו…:


    <input type="submit" value="שלח">

  9. BINI הגיב:

    לא יודע מה קורה לי היום…
    שוב פעם העתקתי את הפונקציה והקריאה לה מהדף של הClub.
    אלו הקודים הרלוונטים:
    הפונקציה:


      <script language="javascript">
      function FormChecker()
      {
        if(document.contactForm.garage.value.length==0)
          {
            window.alert("לא הוזן שם המוסך");
        return false
          }
        if(document.contactForm.email.value.indexOf("@") == -1)
          {
            window.alert("כתובת אימייל שהוזנה אינה תקינה");
        return false
          }
        if(document.contactForm.email.value.indexOf(".") == -1)
          {
            window.alert("כתובת אימייל שהוזנה אינה תקינה");
        return false
          }
        if(document.contactForm.Phone.value.length==0)
          {
            window.alert("לא הוזן מס’ טלפון");
        return false
          }
        if(document.contactForm.content.value.length==0)
          {
            window.alert("לא הוזן תוכן הבקשה");
        return false
          }
        return true
      }
      </script>

    הקריאה לפונקציה:


    <form name="ContactForm" method="post" onsubmit=" return FormChecker()" action="ContactInsert.asp">

  10. somebody הגיב:

    אין פלא….
    האותיות  של השם טופס לא באותה צור שהם בסקריפט..
    כאילו:
    בטופס זה ככה:
    ContactForm
    ובסקריפט ככה:
    contactForm

    JS זה שפה שמבדילה בין אותיות גדולות לקטנות….
    שנה את השם של התופס לזה:
    contactForm
    אך שהוא מוצג בסקריפט.
    ותיבדוק שבשדות ה INPUT הגדלים של אותיות גם שוות.

  11. BINI הגיב:

    וואלה עובד עכשיו…
    תודה אחי!
    רק עוד שאלה קטנה: איך אני עושה שבלינק לא יהיה קו תחתי??

  12. somebody הגיב:

    יש מספר דרכים.
    אתה  יכול לבטל לכל הלינקים ככה:


    <style type="text/css">
    a:link {
        text-decoration: none;
    }
    a:visited {
        text-decoration: none;
    }
    a:hover {
        text-decoration: none;
        color: #0033FF;
    }
    a:active {
    :}

    ואתה יכול לשנות שנגיד רק במעבר עכבר יהיה קו אתה משנה את none ל underline

    ולשנות עיצוב וכו….
    ואתה יכול לעשות גם לכל לינק בודד ע"י הגדרת class ולשים בstyle של הclass


        text-decoration: none

    זהו.

  13. BINI הגיב:

    כן אבל אני התכוונתי רק בלינק מסויים
    לא בכולם

  14. BuildHome הגיב:

    תשים את ההגדרה
    בתוך מאפיין style או תיצור לו class.
    יש את מדריך ה-CSS באתר שיוכל לעזור לך.

  15. BINI הגיב:

    אין אפשרות להגדיר זאת בHTML?
    ולא בCSS?

  16. somebody הגיב:

    מההבעיה בcss????
    לא צריך שרת מיוחד או לשמור את הדף בפורמט אחר.

  17. BINI הגיב:

    מתעניין בקשר לאיכסון ודומיינים
    ברצוני להעלות אתר לאינטרנט. אני צריך בעיקרון שטח אכסון הכי קטן שאפשר, תמיכה בASP, כתובת אימייל אחת ודומיין CO.IL. יש אולי חבילות כאלו??
    הדבר הכי חשוב זה שהחברה תהיה אמינה כשמחיר זול יתקבל כמובן בברכה.
    יש למישהו המלצות??

  18. shay3434 הגיב:

    שתי חברות מאוד מקצועית שאני אוהב
    סרב– מקצועיות יוצאת מן הכלל, באמת לא מצאתי מקצועיות כזו בשום מקום אחר..
    הוסטר– גם שירות מקצועי ומעולה, מחירים סבירים מאוד.

    כמובן שיש עוד מלא מלא חברות טובות,אני מציע לך להקדיש זמן, לחפש ולבדוק בקפדנות (כולל שיחות נוקבות עם מנהלי השרתים) עד שתמצא את השרת הטוב ביותר…

שלח תשובה