שלח תשובה

זירת השאלות

282
צפיות
12
תשובות

שאלה.

,‏ 17 ביוני, 2005

השלה שלי היא נכון פה בפורום התגובות מסודרות בצורה כזאת שכל תגובה מתחת לכל הודעה מתאימה לה….
אצלי זה שיש תהודעה ראשית ויש תגובות ונגיד הודעה בלבל 4 אם כותבים לה תגובה התגובה תיהיה בסוף השירשור רק בלבל5 אבל לא כמו פה מתחת…
השאלה שלי אך סידרתם את הקוד SQL כדי שיסדר את ההודעות ככה..
הפורום שלי לא בנוי עם קישרי גומלין כי MYSQL לא תומך בזה..
אני בניתי את זה
ככה:
בטבלה של ההודעות יש את העמודות של הכותרת, קישורים, תוכן, laval, הודעת אב וכו…
עשיתי שההודעת אב היאא ההודעה הראשית בשירשור ולא משנה איזה הודעה מגיבים לה בשירשור.
ואז אני מוציא הכל במשפט SQL ומסדר לפי זמן כתיבת ההודעה.
אני חשבתי אולי לעשות שהודעת האב תיהיה ההודעה שמגיבים לה ומשם אני לא יודע אך להמשיך כדי שזה יסדר ככה…

אם מישהו יוכל להסביר לי אני אודא (חחח לא יודע אך כותבים….חחחח) לו מעוד!!.

תגיות:

12 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    תשובה
    ניר כתב מאמר על פורום רקורסיבי ומאמר המשך לפורום רקורסיבי.
    חפש במאמרים, תקרא ותבין כיצד בנויה השאילתת שליפה והסידור

  2. somebody הגיב:

    יש לי שאלה…
    הסתכלתי וקראתי 100 פעמים את המדריך של ניר על פורום רסקורבי (משהו כזה…. מילה קשה..חחח)
    קישור:
    http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=140
    קישור שני:
    http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=149
    וגם את זה כדי להבין בכלל מה ז-getRows ב-JS צד שרת.
    http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=138

    והבנתי הכל…
    חוץ ממשהו אחד…
    למה במדריך השני:
    http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=149
    דווקא כתוב למשל לתוכן ההודעה:


    index+3

    ??
    למה לא


    index+8

    ???
    בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל הסדר שזה בטבלה ואז ראיתי שלא בגלל ש..
    parentId הוא שני בטבלה וניר כתב:


    index+4

    כאילו לא בטבלה אלה אך שזה מוציא את זה…
    כאילו בשורה שהכל כתוב בה ואז זה לוקח מימנה…..

    ועוד משהו…
    אך אני עושה שמתי שיש אנטר זה לא יהרוס הכל?
    כאילו שאני עשיתי את הקוד והוספתי הודעה ועשיתי בה אנטר זה עשה שגיאת JS….
    אני עושה Replace ליפני שזה יותא לשורה שכותבת את זה ב-JS??
    כאילו השורה הבאה:


    recArray

  3. somebody הגיב:

    מישהו יכול אולי בבקשה לעזור לי??

  4. somebody הגיב:

    שאלה.
    האם אפשר איך שהוא לעשות שמשהו שווה לאינקלוד כל שהוא???
    כאילו:


    <%
    a=""&<!–#include file="b.asp"–>&""
    %>

    את מה שהראתי אי אפשר…
    אבל אולי פשר באיזו דרך לעשות???

  5. somebody הגיב:

    לא משנה…
    אוףףף אני לא מצליח לסדר את ההודעות בפורום אחת מתחת לשניה!!!
    (כמו פה…)
    אוףףףףףףףףף כבר 4 ימים אני מנסה ןלא מצליח כלוווםםם לא משנה מה אני עושה!..
    אוףףףףףףףף

  6. BuildHome הגיב:

    לא הבנתי
    מה אתה בדיוק מנסה לעשות.
    והקוד שכתבת בלתי אפשרי.

  7. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אתה בעצם לא מבין למה כתוב index+x כאשר x הוא מספר עולה (1,3,4..)?
    לכל שורה במסד יש שדות, נכון? למשל 7 שדות כגון ID, שם, אימייל, הודעת אב, תאריך, נושא ותוכן הודעה.
    הפלוסים (+) בעצם עוברים על השדות בשורת ההודעה (שם, אימייל…) והלולאה עצמה עוברת על הרשומות עצמם (שורה 1, שורה 2..).

    אם לא עניתי על מה ששאלת אז כנראה לא הבנתי על מה אתה מדבר.

    בנוגע לבעיה עם ENTER, תעשה בהכנסה החלפה ל-<br> ולא אמורה להיות בעיה עם JS.

  8. somebody הגיב:

    אההה הבנתי….
    כאילו נגיד ושם המשתמש בעמודה מספר 4 אז זה יהיה indax+5 כי לפי מה שראיתי זה
    מתחיל מ-0, כאילו הID הוא רק …indax

    ככה זה??
    ותודה על התשובה!!!
    כמה זמן חיכיתי שמישהו יענה!!….

  9. somebody הגיב:

    נזכרתי בעוד שאלה…
    אך ניתן לעשות ריפלקס רק לשדה הmessage או רק לשדה ה subject?
    כאילו אם כאן אני עושה אני עושה להכל….

    אני עושה רקיפלקס ב JS???
    האם ניתן בכלל לעשות ככה?
    ואם לא אך כן?

  10. somebody הגיב:

    ועוד משהו..
    אני לא רוצה לעשות ריפלאקס בזמן ההכנסה למסד, רק אם אפשר.
    אם לא אני יעשה בזמן  ההכנסה…

שלח תשובה