שלח תשובה

זירת השאלות

424
צפיות
7
תשובות

PHP+session

,‏ 21 ביוני, 2005

האם יש ב PHP את Session ?
ועוד שאלה
כאשר אני עושה  
fetch_mysql_array –> האם זה מגיע לי בתוך מערך ? אם כן איך אני קורא לעמודות? כלומר אם אני צריך רק את עמודה א’ וב’ איך אני קורא להם?
כמו נגיד ב ASP  יש

master=rs.fields("Master")



תודה רבה מראש

תגיות:

7 תשובות

  1. MasterMind הגיב:

    עוד שאלה
    לגבי שרת ה WAMP
    הורדתי–>התקנתי–> הפעלתי –> לחצתי עליו ועל LOCALHOST וזה בכלל פתח לי את השרת ASP (IIS) ושום דבר לא פועל לי!!

    ניסיתי להתקין מחדש (אולי פיספסתי משהו) ולא… לא פיספסתי כלום!!
    וכשהוא ביקש ממני תיקייה שתהייה הROOT שמתי את התיקייה WWW שנמצאת בתיקייה של שרת ה WAMP

    בבקשה   תעזרו לי!! (לא אכתוב דחוף)

  2. jonatan44 הגיב:

    ——–>
    1)כן, http://www.php.net/session
    2)כן, זה מחזיר בתוך מערך.
    נניח ואתה עושה $recordset=mysql_fetch_array($SQL);
    אז אתה פונה לעמודות כ $recordset["filde1"].
    ויש על זה מאמר במדור ה PHP.
    בהצלחה!

  3. MasterMind הגיב:

    אוקיי תודה רבה.. עוד שאלה ברשותך
    לא הבנתי את שורת הקוד הזאת


    while ($recordeset=@mysql_fetch_array($theresult))

    האם תוכל להסביר שנית  
    תודה , נועם

  4. jonatan44 הגיב:

    פשוט
    המישתנה $theresult מכיל את תוצאות השאילתה שלך.
    $recordeset מכיל במערכים את הרשומות לפי עמודות.
    לדוגמה אם יש לך את העמודה ID ואתה רוצה ליקרוא לה אתה עושה
    $recordeset["ID"]
    בהצלחה!

  5. MasterMind הגיב:

    אוקיי התקדמתי ונתקלתי בעוד בעיה


    Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in d:wampwwwroster-projectPromote.php on line 10

    הנה הקוד…
    (השורות החשובות)

    $master=$_Get[‘ID’]";
    echo "$master"–> שורה 10

    עכשיו לפני כן בדף ROSTER אני שולח את המידע ככה

    <A HREF=’/roster-project/promote.php?ID=".$rs[‘ID’]."’>Promote</A>

    תודה רבה מראש    נועם

  6. MasterMind הגיב:

    אוקיי אופס
    פיספסתי שם "
    חחחח מצטער
    אבל עכשיו כאשר אני מדפיס את המידע ככה:


    $master=$_Get[‘ID’];
    echo "$master=$master";

    הוא לא מציג לי כלום

    תודה רבה ומצטער על כל ההודעות
    נועם

שלח תשובה