שלח תשובה

זירת השאלות

322
צפיות
9
תשובות

תמונה בתור Submit בטופס

,‏ 22 ביוני, 2005

ברצוני להגדיר שתמונה תתפקד כלחצן Submit בטופס. זה הקוד שכתבתי, שרק מפנה לדף הASP מבלי להכניס אליו את הנתונים…:


<img border="0" src="imagesSend.gif" style="cursor:hand;" OnClick="if(FormChecker()){location.href=’ClubInsert.asp’;};">

תגיות:

9 תשובות

  1. BINI הגיב:

    ושכחתי לשאול דבר נוסף
    כיצד אני מגדיר שנתונים בטופס שמולא יישלחו לאימייל ולא מסד נתונים? (ואני לא מתכוון לפקודה mailto אלא שהטופס יישלח לאימייל ללא התערבות נוספת מצד הגולש)

  2. BuildHome הגיב:

    תשובה
    לחצן תמונה:
    <input type="image" src="imagesSend.gif"….>

  3. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אתה צריך להשתמש ברכיב מייל על מנת לשלוח אימייל דרך ASP.

    ASPEmail
    CDONTS
    CDOSYS

    לפרטים נוספים פנה לפורום צד-שרת

  4. BINI הגיב:

    בקשר ללחצן התמונה
    איך אני עושה שהוא יתפקד כלחצן Submit?

  5. BINI הגיב:

    שאלה נוספת (סליחה על ריבוי השאלות)
    למה כשאני מכניס נתונים בעברית לטופס (מסוג TXT ולא לשאול אותי בבקשה למה בחרתי במסד מסוג זה) – בעת הצגת הנתונים הם מוצגים כג’יבריש?

  6. Silver Strike הגיב:

    איך הקובץ שמור? כ-ANSI או כ-Unicode
    אותה שאלה גם לגבי דף ה-html….

  7. BINI הגיב:

    איך אני מגדיר שמירה כזאת?
    כANSI או unicode?

שלח תשובה