שלח תשובה

זירת השאלות

374
צפיות
4
תשובות

בעיה מוזרה ב- CLASS ב- CSS ופירפוקס

,‏ 3 ביולי, 2005

שמעו אנשים אני יצרתי קלאס מסוים בקובץ חיצוני
(style.css אם משנה)
בקיצר עכשיו כשאני בא להשתמש בקלאסס הזה הוא לא משתמש בוא בפיירפוקס
אז עברתי לאקספלורר בשביל לבדוק ושם עובד…
עכשיו הינה הקלאס:


.TitleID
{
    background: none;
    font-size:20px;
    font-family: Verdana, Helvetica;
    text-decoration:underline;
    Text-align:center;
    
}


השימוש בו


    <span class="TitleID"> Match Report </span>


עכשיו מה שמוזר שהעברתי את הקלאסס הזה לקובץ שבו השתמשתי בו זה עבד
אבל שהשתמשתי בקובץ החיצוני לא עבד יש למישהו מושג למה ופיתרון שוב אני מזכיר זה קורה רק בפיירפוקס

ואל תדאגו קראתי לקובץ CSS בעמוד שהשתמשתי בקלאסס
וגם בבקשה אל תגידו לי לא להשתמש בקובץ חיצוני כי אני רוצה להשתמש בקובץ חיצוני כי אני רוצה ליצור בסוף אפשרות לעריכת העיצוב ע"י מערכת

תגיות:

4 תשובות

  1. Dgogo הגיב:

    מוזר אבל נפתר אבל יש לי עוד שאלה
    איך אני יכול ב- JS או לא משנה באיזה שפה
    לשנות פרים מסוים מפרים אחר? או לעשות REFARSH??
    תודה לעוזרים
    ומצטער על ההודעה הקודמת

  2. BuildHome הגיב:

    למה אתה מתכוון?
    לשנות לו את הנתיב (src)?

    במידה וכן זה ניתן בקלות ע"י פניה עפ"י ID הפריים ושינוי ה-src שלו לנתיב הרצוי.

  3. Dgogo הגיב:

    כה לזה התכוונתי
    רק איך אני עושה את זה?
    אם יש גם דרך לעשות את זה ב- ASP תוכל בנוסף להגיד לי גם אותה?

  4. BuildHome הגיב:

    תשובה
    שינוי נתיב של פריים פנימי:
    <iframe src="page.html" id="myIFrame"></iframe>

    <span OnClick="document.getElementById(‘myIFrame’).src=’page2.html’;" style="cursor:hand;">שנה נתיב</span>
    אמור לעבוד
    אם זה על פריים רגיל אז על אותו עיקרון.

שלח תשובה