שלח תשובה

זירת השאלות

5 תשובות

  1. iAviad הגיב:

    הערה לגבי שליפת הנתונים
    קודם כל אני רוצה להגיד שהמאמר טוב מאוד, אבל יש לי הערה קטנה.
    בהתחלה כשאתה שואב את הנתונים מתוך מסד הנתונים אתה מבצע את השאילתא הראשונה שלך. ואחר כך אתה סופר כמה שורות חזרו, ובסופו של דבר אתה עושה שאילתא שמוציאה רק את הנתונים הרלוונטים עבור כל עמוד, כלומר יש לך שאילתא עבור כל עמוד שהמשתמש גולש בו.

    לפי שיטה אחרת שאני עובד איתה, אני משתמש רק פעם אחת בשאיבה מתוך מסד הנתונים, ואני לא עושה עוד שאילתא עבור כל עמוד, אלא אני משתמש בפונקציה mysql_data_seek() כדי לשנות את המצביע הפנימי על התוצאות.

    מהניסיון שלי עד עכשיו שמתי לב, שיש הבדל מבחינת זמן עלייה בין השיטות, במיוחד כשיש המון נתונים במסד, והמון נתונים עבור כל עמוד. במיוחד אם כבר עשית שאילתא ראשונה שמוציאה את כל הנתונים בהתחלה, אז זה חבל לעשות את השאילתא הזאת שוב ושוב ושוב.

  2. איציק11 הגיב:

    אפשרי ללא מסד?
    המאמר אפשרי לעשייה ללא מסד ?

    זאת אומרת, יש לי מספר לינקים שאני שם בעמוד כל שהוא בקובצים עצמם ואני רוצה שלאחר 10 כאלה זה יעבור … אפשרי?

  3. delez02 הגיב:

    בעיה עם הלינק
    היי

    אני מקבל:
    Notice: Undefined variable: PHP_SELF

    מה עושים?

  4. ramfridman הגיב:

    בעיה עם המאמר שלכם…
    אוקי מצאתי בעיה עם המאמר שלכם.. עבדתי איתו והכל וגיליתי שיש לכם תקלה אחת קטנה.. אתם שוכחים להגדיר את $page כמו שצריך..
    לפני הבדיקות אם הוא ריק והכל צריך להגדיר אותו בתור $_GET['page'] על מנת שהוא באמת יעבור מדף לדף .. ולא סתם יהיה לינק שלא זז לשום מקום…
    קחו לצומת ליבכם..

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!