שלח תשובה

זירת השאלות

2 תשובות

  1. anna הגיב:

    לא הבנתי כלום!!
    לא הבנתי כלוםםםםםםםםםםם

  2. palmoni777 הגיב:

    משהוא מוזר
    צירפתי את הקוד לאתר שלי שהינו בשלבי הקמה.
    ועם לחיצה על קישור, אני נזרק לראש הדף.

    להלן הקוד המצורף

    <a href="#" onClick="window.open ‘../vgru/1.html’,’הערות_window’,’scrollbars=no,location=no,status=no,height=400,width=400′);"> <img src="../img/2.jpg" />
    </a>

    אגב
    נבדק בדפדפן fi בהיות ודפדפן ei אינו מזהה מישום מה את הקוד  <img src="../img/2.jpg" /> ואני מקבל X במקום תמונה.

    ואוליי זהו המקום לשאול
    מדוע כאשר אני מצרף קוד js לאתר, אני מקפיץ חלון אזהרה על שימוש ב פקדי JS אך איני מקבל הודעה זו בביקורים באתרים מבוססי js ?

שלח תשובה