שלח תשובה

זירת השאלות

378
צפיות
18
תשובות

עזרה בהגדרת גודל העמוד ב HTML בבקשה

,‏ 12 ביולי, 2005

היי!
אשמח לקבל בבקשה עזרה ב HTML
בלהגדיר את גודל עמוד האתר שלי בבקשה.

אני משתמש ב: Macromedia Dreamweaver MX

מממ…זהו זה ממש יעזור לי!


ד"א אני הייתי פה משתמש ביוזר THE BLUE DRAGON
אבל הלכה לי הסיסמא וזה לא שולח לי אימייל אז יצרתי משתמש חדש.

תגיות:

18 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    תשובה
    נא קרא כאן על התוכנה שלך (בסגנון) וקרא כיצד מציגים שאלה.

  2. אתה קשה אתה, בקטנות, כנס בבקשה.
    אני לא רוצה ללחוץ על כפתור ושזה יעבוד אני רוצה את הקוד.
    רק ציינתי שאני עובד עם התוכנה.
    והתוכנה היא אחלה
    אפשר לכתוב בא את הקוד וגם לראות את התוצאה וזה מה שאני עושה.
    למדתי HTML דרך המדריך פה באתר אבל את החלק שאני מחפש לא מוצא.

    אני זקוק לקוד ולא ל"כפתור הקסם" נרקא לזה ככה  

    אז אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי,
    באיך אני מגדיר את גודל העמוד שלי מבחינת גובה ורוחב בבקשה?

    תודה.

  3. BuildHome הגיב:

    מישהו אמר כפתור?
    נסה לשנות בהגדרות ה-CSS את ה-width ו-height ב-body.

  4. מתקשה להבין זאת, כנס בבקשה.
    נכנסתי מדריך של ה CSS עברתי על כולו ולא הבנתי איפה הקטע של הגדרות גודל העמוד.

    אשמח להסבר מפורט יותר או קישור למדריך שבוא אני אמצע את מבוקשי בבקשה.

    תודה.

  5. עוד אפשרות שתעזור לי היא:
    עוד אפשרות שתעזור לי היא לחסום את פס הגלילה הראשי בצד שלא יהיה ניתן לרדת.

    וזאת מפני שאני עובד על אתר שכולו ס"ה 500פיקסל לגובה
    ובגלל שיש לי הרבה טקסט שנמצע בתוך איזור גלילה משלו אז למרות זאת
    הפס גלילה הראשי עושה כאילו העמוד שלי ארוך
    והעיצוב שלי ס"ה 500פיקסל לגובה ככה שזה דופק לי את העיצוב.

    אז אם ישנה אפשרות לחסום אותו לגמרי את פס הגלילה הראשי אז זה יעזור לי מאוד.

    ושוב תודה.

  6. shay3434 הגיב:

    נסה לשים בבודי
    scroll="yes"

    ועדיין לא הבנתי את השאלה הראשונה שלך

  7. אחלה זה גם טוב אבל לא עזר מספיק
    זה גם טוב שאין סקרולר בצד שכותבים no
    אבל זה לא אומר שאין אפשרות לרדת
    אני צריך שזה יהיה גובה מוגדר שלא משנה מה לא תיהיה אפשרות לרדת
    הנה תמונה להמחשב של מה שאני לא רוצה שיהיה

    http://img327.imageshack.us/img327/9088/help2qe.jpg

    בקיצר שיראה פשוט עמוד עם מלבן שהוא האתר ולא תיהיה אפשרות לרדת.
    (בסגנון כמו כל האתרי פלאש האלו)

    תודה.

  8. somebody הגיב:

    תעשה בבודי:
    scroll="no"
    כמו ששי אמר לך רק no במקום yes.

  9. shay3434 הגיב:

    כתבתי yes ?
    מצטער.. התכוונתי ל no …  

  10. כן כתבתי שזה עזר אבל רק חלקית
    זה אומנם הוריד את איזור הגלילה הראשי
    אבל עדיין אפשר לגלול את העמוד מה שאני לא רוצה

    אז שוב דרך לחסימת גלילת העמוד מאוד תעזור לי
    או פשוט דרך להגדיר את גודל העמוד בפיקסלים
    700
    עד
    500

    תודה!!!

  11. somebody הגיב:

    לא הבנתי משהו..
    אם העמוד קטן באמצע למה הדפדפן מתעקש שיהיה לך ספירלה?
    כתבת בתחתית העמוד משהו?

  12. יש לי טקסט עם איזור גלילה ארוך
    וכנראה אקספלורר לא מגלה את הקוד כמו שצריך

    האתר שלי הוא בסגנון של האתר הזה:
    http://www.cellulight.co.il

    כנס שם לאחד מהעמודים לא משנה איזה רק לא הראשי
    ותראה שהאתר הוא קטן ויש למתה טקסט בתוך איזור גלילה
    בדיוק כמו באתר שלי
    ושם זה יוצא כמו שצריך
    אצלי זה יוצא ארוך
    למרות שהקוד של הטקסט באיזור הגלילה פועל מצויין
    פשוט יש שארית למתה כזו שאין לי מושג למה הוא עושה אותה בכלל

    אתה מוזמן ליצור איתי קשר במסנג’ר או באימייל למה נראה לי אני משגע את הפורום חח
    thebluedragon@hotmail.com

    תודה.

  13. הוא לא גמור ככה שלצערי אני לא יכול
    אתה מוזמן לדבר ולעזור לי במסנגר או באימייל אני ממש אשמח ויביא לך קישור.
    פשוט חשוב לי מאוד לפרסם רק שיהיה גמור.

    thebluedragon@hotmail.com

  14. מצאתי את הבעיה
    אחרי ששגעתי אותכם ומצטער על כך אז מצאתי את בעייתי באתר.

    התחלתי למחוק חלק חלק מהאתר ולראות את התוצאות כל פעם.
    ו-וואלה!!!
    זה באמת עזר!
    הקוד שגרם לי לתוספת עמוד למתה הזאת הוא:
    הקוד של התמונות המתחלפות שיש לי בצד העמוד.

    עכשיו הקוד מוגדר כמו שאני צריך מבחינת גובה ורוחב של התמונות ופועל יפה!
    (חוץ מקטע התוספת עמוד המוזרה)

    הנה הקוד שלי, מה לא בסדר בו?
    ואם הכל בסדר האם יש דרך אחרת לתמונות מתחלפות בבקשה?


    <DIV
    style="LEFT: 786px; WIDTH: 57px; POSITION: absolute; TOP: 183px; HEIGHT: 314px">
      <TABLE height=314 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=57 border=0>
        <TBODY>
        <script language="javascript">
    var Quotes = new makeArray (5) ;
    Quotes[0] = "index/tracksbanner1.jpg" ;
    Quotes[1] = "index/tracksbanner2.jpg" ;
    Quotes[2] = "index/tracksbanner3.jpg" ;
    Quotes[3] = "index/tracksbanner4.jpg" ;
    Quotes[4] = "index/tracksbanner5.jpg" ;

    function makeArray (n) {
    this.length=n ;
    for (var t=0;t<n;t++) this[t] = ” ;
    }
    var quote=Math.round(Math.random(1)*5);
    document.write("<img src="+Quotes[quote]+" align=middle>");</script>
        </TBODY>
      </TABLE>
    </DIV>

    סורי על כל הצרות האלו ואשמח שוב לעזרה בבקשה

  15. Silver Strike הגיב:

    מה הודעת השגיאה שאתה מקבל?
    והיכן בדיוק אתה מגדיר את n?

שלח תשובה