שלח תשובה

זירת השאלות

366
צפיות
6
תשובות

הפניה לדף הקודם

,‏ 12 ביולי, 2005

שאלה נוספת על שאלת ה- msgbox:
אני בונה טופס, שכאשר אני מגלה שגיאה בהזנת הנתונים (לאחר ה- submit) אני רוצה להפנות את המשתמש בחזרה לטופס, כך שיוצגו הנתונים שהוזנו עד כה.
איך אני מבצע את זה?

תגיות:

6 תשובות

  1. yoavshohat הגיב:

    msgbox ב- ASP
    אהלן,
    איך אני כותב קוד ב- ASP תוך שימוש ב- msgbox?
    תודה.

  2. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אפשר לעשות את הפעולה של הכפתור ‘אחורה’/’הקודם’ בדפדפן.
    history.back(-1)
    אם הבדיקה בצד שרת והסקריפט עצמו באותו עמוד ניתן להציג את הערכים שנשלחו בטופס בתוך כל אחד מהשדות.

  3. BuildHome הגיב:

    נא לשרשר שאלותיך
    נא לקרוא תקנון פורומים

  4. yoavshohat הגיב:

    MSGBOX (תקנון)
    קראתי את התקנון, בנוגע השרשורים.
    תודה.

    מבקש לדעת איך מקציפים הודעה MSGBOX מ- ASP.

  5. Silver Strike הגיב:

    לא ניתן…
    ASP עובר עיבוד/המרה ל-html בשרת…
    כדי להקפיץ הודעה למשתמש משתמשים בצד-לקוח (JS).
    אם הבנתי נכון:

    alert("the massage");

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!