שלח תשובה

זירת השאלות

289
צפיות
20
תשובות

טגאױ ׀הט

,‏ 21 ביולי, 2005

איך אני עושה אייפריים וגורם לו כל 5 שניות לעעשות refresh. אבל האתר שבתוך האייפריים הוא לא שלי אלא אתר באינטרנט. אז איך אני עושה את זה?

תגיות:

20 תשובות

  1. SDSD הגיב:

    תשובה
    שאלת גם בתפוז נכון? אז קבל תשובה:

    <script language="JAVASCRIPT">
    function loadP
    {
    location.reload()
    }
    setTimeOut(‘loadP()’,5000)
    </script>

    מקווה שעזרתי.

  2. אוריקס הגיב:

    המממ
    1. הקריאה שלך לפונקציה כולל EVAL לא מפורש, הורדה של הגרשים העוטפים את שם הפונקציה והודעה הסוגרים תאיץ את העניינים משמעותית.
    2. הייתי משייך את הרענון לאירוע onload, זה הרבה יותר נכון.

  3. PhoenixBoy הגיב:

    סקריפט של תפריט עץ
    יש לי תפריט שמורכב מטבלה שכל קטגוריה מופיעה בשורה.
    אני רוצה להוסיף תת קטגוריות שיופיעו גם בשורות בטבלה אבל שיהיו מוסתרות ורק כשלוחצים על הקטגוריה, התת קטגוריה תפתח. איך עושים את זה?

  4. תשתמש בפונקציה
    שתבדוק האם התת קטגוריה מוסתרת. במידה והיא מוסתרת תציג אותה, אחרת תסתיר אותה.


    function showHideSub(sub_id) {
        var sub=document.getElementById(sub_id)
        sub.style.visibility=(sub.style.visibility=="hidden"?"visible":"hidden")
    }

    לכל קטגוריה תן id ייחודי.

    בקטגוריות תעשה אירוע onclick שיקרא לפונקציה.


    onClick="showHideSub(‘sport’)"

    ואז התת קטגוריות של קטגורית sport למשל יוצגו או יוסתרו (בהתאם).

    תשנה את sport ל-id שלך בכל קטגוריה.

    בהצלחה

  5. PhoenixBoy הגיב:

    שאלה בהקשר לזה…
    איך אני מגדיר ID לקטגוריה?

  6. הקטגוריה שלך היא טבלה בפני עצמה?
    או תא או….?

    בכל אופן זה כך:


    id="sport"

  7. PhoenixBoy הגיב:

    סבבה אני אנסה
    הקטגוריה שלי היא שורה בתוך טבלה…. כל קטגוריה וכל תת קטגוריה הן שורה (tr)

  8. תעשה על הקטגוריה עצמה
    לא על השורה


    <tr>
    <td><span id="sport">ספורט</span></td>
    </tr>

    <tr>
    <td><span id="webmaster">וובמאסטר</span></td>
    </tr>

  9. PhoenixBoy הגיב:

    זה לא מסתיר
    הוספתי את הפונקציה שרשמת.
    בקטגוריות עשיתי:
    Onclick=showHidSub("1")
    ובתת קטגוריות עשיתי:
    <span id=1>

    אבל זה לא מסתיר אותם… הוא מציג אותם וזהו.

  10. PhoenixBoy הגיב:

    זה מסתיר אבל יש בעיה אחרת
    איך אני עושה בהתחלה הוא יסתיר? כי בהתחלה הוא לא מסתיר…

  11. PhoenixBoy הגיב:

    ועוד משהו…
    בקיצור כמה דברים:
    1. בהתחלה הוא לא מסתיר. איך אני עושה שהוא יסתיר בהתחלה?
    2. אני רוצה שהוא יסתיר את כל השורה. כלומר שלוחצים על קטגוריה תתוסף שורה עם תת קטגוריה ושולחצים עוד פעם השורה תעלם(כל השורה). כי זה עובד לי רק על הלינק עצמו ולא על כל השורה. מה לעשות?

  12. 1. visibility:hidden
    2. אז תשים את ה-id על התא.

    זה יוצא ככה


    <td style="visibility:hidden" id="volleyball">כדורעף</td>

    אבל תראה, כשתלחץ על הקטגוריה כדי להסתיר את התת קטגוריות שלה, הם לא יוסתרו לגמרי כי השתמשנו ב-visibility. אם אתה רוצה שגם לא יישמר מקום לתת קטגוריות שמוסתרות, תצטרף להשתמש ב-display.

  13. PhoenixBoy הגיב:

    עובד אבל יש בעיה…
    הבעיה היא שהוא עדיין תופס את המקום של התת קטגוריות. הוא לא מוסיף אותם. זה כאילו יש חלק ריק ומתי שלוחצים אז מופיעות התת קטגוריות.
    אני רוצה שלא יופיע החלק הזה.

  14. כתבתי את זה בהודעה הקודמת
    בכל מקרה תראה מה תעשה.

    תת קטגוריה


    <td style="display:none" id="volleyball">כדורעף</td>

    הפונקציה


    function showHideSub(sub_id) {
        var sub=document.getElementById(sub_id)
        sub.style.display=(sub.style.display=="none"?"block":"none")
    }

    none – לא מוצג ולא שמור מקום
    block – מוצג

    זה אמור לעבוד

  15. PhoenixBoy הגיב:

    עוד בעיה…
    אני פותח ואז אני סוגר ואז הוא משאיר את השורה אבל ריקה. ואז שאני פותח עוד פעם אז הוא מוסיף עד שורה וכך הלאה…

  16. PhoenixBoy הגיב:

    לא זה בסדר בעיה אחרת…
    הבעיה קודמת היא רק בפיירפוקס… (אפשר אולי לסדר?)
    והבעיה היא שהוא שם רק תת קטגוריה אחת למרות שיש יותר.

  17. מה זאת אומרת
    "הוא שם רק תת קטגוריה אחת למרות שיש יותר"
    ?

    לא הבנתי

  18. PhoenixBoy הגיב:

    ועוד שאלה
    איך עושים שכשאני אלחץ על תמונה היא תשתנה לתמונה אחרת ושאני אלחץ שוב היא תחזור..?

שלח תשובה