שלח תשובה

זירת השאלות

15 תשובות

  1. fire dragon הגיב:

    איך מבטלים קליק ימני על תמונה
    יש לי תמונות באתר ואני לא רוצה שיוכלו לעשות קליק ימני על התמונה ולהעתיק אותה.
    איך ניתן לעשות זאת?

  2. shay3434 הגיב:

    חסימת לחצן ימני
    מתצעת ככה:

    <body oncontextmenu="return false" ondragstart="return false" onselectstart="return false">

  3. shay3434 הגיב:

    סליחה
    בקוד שנתתי יש גם חסימה של סימון הטקסט. תוריד את החלק של הסימון..

    או שתשים את הסקריפט הזה: (לא כל כך אוהב אותו אבל גם אופציה..)


    <script>
    document.oncontextmenu = function(){return false}
    if(document.layers) {
    window.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
    window.onmousedown = function(e){
    if(e.target==document)return false;
    }
    }
    else {
    document.onmousedown = function(){return false}
    }
    </script>

  4. shay3434 הגיב:

    בעיקרון בשפת צד לקוח לא ניתן לעשות
    תנסה להשתמש בטפסים בHTML (post, get..) או שתכתוב בצד שרת.

  5. fire dragon הגיב:

    לא הבנתי את עניין הטפסים
    אפשר לשלוח טופס שרשום בHTML למייל או לא?

  6. כדי לשלוח טופס למייל
    תצטרך תמיכה של השרת באחד מרכיבי הדואר הקיימים.
    CDOSYS
    CDONTS
    ASPEMAIL

    יש עוד אבל נתתי לך כאלה שמודרכים בוובמאסטר

    עם HTML תוכל לעשות mailto: באקשן הטופס, אך זה לא ישלח את המייל ישירות כמו הרכיבים, אלא יקפיץ את האאוטלוק…

  7. fire dragon הגיב:

    איך מתחילים לבנות פורום?
    שלום. אני רוצה לבנות אתר עם פורום ואני רוצה ללמוד איך עושים את זה.
    אני יודעת לבנות אתרים ב-HTML וב-JAVASCRIPT  
    הבעיה היא שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל ללמוד לעשות פורום באתר שלי.
    מישהוא יכול לעזור לי בבקשה?

  8. shay3434 הגיב:

    לא יעיל כל כך לבנות עם JS
    אבל כשאני רציתי לבנות (עם ASP),בפעם הראשונה למדתי דרך מאמר (יש בוובמאסטר) שמסביר כל שלב.
    דרך מאמר תוכל לבנות בצורה הטובה ביותר, ולאחר מכן להמשיך לבד..

  9. fire dragon הגיב:

    איך מוסיפים סרטון WMA לאתר שלי?
    יש לי שורת קוד שאיתה אני מוסיפה סרטונים לדיסקים פירסומיים בקובץ AVI
    אבל לפי מה שהבנתי להכניס  AVI לאינטרנט זה כבד מידי.
    הלקוח נתן לי קובץ WMA שאין לי מושג איך מעלים אותו.
    השורת קוד שאני משתמשת בה היא:
    <img border="1" dynsrc="1.wma" start="fileopen" width="340" hight="260" src="(empty reference!)">
    כאשר אני שמה קובץ AVI הקובץ נטען ועולה אבל לקובץ הזה זה לא מגיב
    מה אני צריכה לשנות או לעשות?

  10. shay3434 הגיב:

    נסה את זה:


    <embed src="Watdrop.wma" autostart="true" controls="true" loop="false" width="300" height="200">
    </embed>

  11. fire dragon הגיב:

    זה לא עובד
    כל מה שזה מביא לי זה מעין פאנל שמפעיל סרטון אבל כשעושים PLAY זה לא מריץ כלום

  12. fire dragon הגיב:

    רוצה להעלות סרטון WMA לאתר
    אני מנסה הכול ולא מצליחה להעלות את הסרטון לאתר!
    מישהוא יכול בבקשה לעזור לי עם הנושא?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!