שלח תשובה

זירת השאלות

224
צפיות
6
תשובות

שאלה בקשר לSMS..

,‏ 27 ביולי, 2005

אני רואה היום אתרים שנגיד כדי לפרסם בהם אז אתה שולח SMS עם קוד אשר ניתן לך באתר והתשלום נילקח מחשבון הפלאפון שלך ומועבר לבעלים של האתר שבו מפרסמים בלי ללכת ולהפקיד בבנק וכל הדברים המסובחים האלו..
ואחרי שאתה שולח את הSMS הפרטים ששלחתה בהרשמה לשות מאושרים ומתווספים למערכת הפירסום.

השאלה שלי אך עושים את הדברים האלו?
אם אפשר בבקשה לביאי לי איזה מדריך או פירוט אך עושים אני יודא מאודדדדדדדדד!.

תגיות:

6 תשובות

  1. Admini הגיב:

    יש חברות שמחזיקות נתבים בשביל זה
    היעזר בגוגל כדי למצוא אותן.

  2. somebody הגיב:

    שאלה בנוגע לתאריכים.
    אני בונה מערכת לניהול משתמשים כאילו משתמש משלם ככה וככה כסף למספר חודשים..
    אז השאלה שלי היא אך אני יכול נגיד לתאריך של היום להוסיף נגיד חודש++ ?
    ואז אחרי שהוספתי את החודש אך אני מחסר כדי למצוא עוד כמה ימים נגמר למשתמש הזמן שהוא שילם לו..
    אני יודע שאני צריך לשעות


    PayFor(הזמן שבו יפוג הזמן של התשלום)-date()=כמה זמו נישאר

    השאלה שלי היא האים אפשר לעשות כזה דבר?
    כי לא ניראה לי שאפשר ואם לא אז איך?

  3. זהר פלד הגיב:

    js או vbs?
    ב js אתה אמור להשתמש ב setMonth ו getMonth –

    oDate.setMonth(oDate.getMonth+1);

    ב VBS יש לך את DateAdd.

  4. somebody הגיב:

    תודה(:
    מצאתי מאמר על ה DateAdd באתר…

  5. somebody הגיב:

    שאלה..
    אין אני יכול לשלוף תמונה רנדומלית ב MYSQL?
    כי שאני משתמש בקוד שהשתמשתי בו פעם כדי לשלוף תמונה רנדומלית באקסס אז זה מראה לי שגיאה…
    ראיתי בשאלות הנפוצות שיש אך לשלוף ע"י משפט SQL ב MSSQL אבל אין אך לשלוף ב MYSQL..

שלח תשובה