שלח תשובה

זירת השאלות

196
צפיות
17
תשובות

יש לי שאלה בקשר לאתר עם SMS

,‏ 29 ביולי, 2005

שאלו את זה פה אבל אני לא יודע אם התכוונו למה שהתכוונתי אני רוצה שיהיה אפשר להוריד דרך האתר שלי לפלאפון כאילו שמהאתר הוא ישלח הודעת sms עם מה שהורידו מהאתר

תגיות:

17 תשובות

  1. אובייקט חיצוני
    יש צורך לשימוש באובייקט חיצוני ובהסכם התקשרות עם חברות הסלולאר.

    כדי לחסוך את זמן ובלאגן, יש חברות שמספקות את השרות הזה. יצא לי לראות את המערכת של sendme בפעולה, והיא נראית ממש חביבה… אין לי מושג מה העלויות.

  2. 0mrit הגיב:

    תודה יש לי עכשיו שאלה בקשר לASP
    אני באמצע בניית פורום כרגע ויש לי בעיה מתי שמשתמש שולח הודעה אז אני רואה לראות תהודעה שלו ומתחת את החתימה שלו הבעיה שזה לא מראה לי את החתימה שלו
    קוד
    קודם כל הrecordsets


    set rsusers=server.createobject("adodb.recordset")
    sqlusers="select * from users"
    rsusers.open sqlusers, conn, 3, 3

    set rssubject=server.createobject("adodb.recordset")
    sqlsubject="select * from topics where id=" & request.querystring("id")
    rssubject.open sqlsubject, conn, 3, 3


    <table border="1" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="80%" id="AutoNumber6" height="164">
      <tr>
        <td width="72%" background="images/sar.jpg" height="26">
        <p align="center"> <font face="arial" size="2"><b><%=rssubject("tsubject")%></b></font></td>
        <td width="28%" background="images/sar.jpg" height="26"> </td>
      </tr>
      <tr>
        <td width="72%" height="120" bgcolor="#A7C5ED">
        <p align="center"><p align="center"><%=Replace(rssubject.fields("tdesc"),chr(13),"<br>")%><br>——————–<br> <img src="http://<%=rsusers("banner&quot;)%>"> </p></td>
        <td width="28%" height="120" bgcolor="#A7C5ED">
        <p align="center"><font face="arial" size="2"><b><%=rssubject("by")%></b></font>
        <p align="right"><span lang="he"><b><font face="Arial" size="2">נשלח ב <br><%=rssubject("dateadd")%></font></b></span></td>

  3. זהר פלד הגיב:

    אממ…
    למה אנחנו צריכים לנחש כל כך הרבה?

    איפה נשמרת החתימה של הגולש?
    בדקת שהיא באמת נשמרת ב DB כמו שצריך?
    האם השורה המודגשת היא השורה של החתימה?
    אם כן, בדקת שהכתובת שבתוך ("rsusers("banner לא מכילה כבר //:http?

  4. 0mrit הגיב:

    אוקיי אז ככה


    rsusers("banner")

    נמצא בטבלה  users
    לעומת כל הפרטים שהם ב topics
    והחתימה כן נשמרת במסד נתונים
    וגם בכתובת של החתימה לא מופיעה http
    אני חושב שהבעיה היא שאין קישור בין שתי הטבלאות

  5. BuildHome הגיב:

    יש לך
    טבלה לחתימות וטבלה של המשתמשים? אם כן אז זה ממש לא יעיל.
    דבר נוסף, אתה חייב שיהיה קשר בין הטבלאות (id המשתמש) וככה תוכל גם לשלוף הכל בשאילתה אחת (INNER).

  6. 0mrit הגיב:

    לא..
    החתימה בטבלה של המשתמשים פשוט אני לא מצליח בדף של התגובוץ שזה ישלוף לכל אחד את החתימה שלו

  7. 0mrit הגיב:

    אוקיי הצלחתי יש לי עוד שאלה
    אני עשיתי שיהיה אפשר לערוך את הפרטים אבל אני רוצה שרק המשתמש שמחובר כרגע יכול לערוך רק את הפרטים שלו ושהוא לא יוכל לערוך את האחרים
    אני לא מבקש קוד או משו תסבירו לי  במילים בלבד  איך אפשר לעשות את זה
    תודה מראש לעוזרים

  8. BuildHome הגיב:

    תשובה
    אתה צריך לעשות עמוד טופס התחברות עם שם משתמש וסיסמא.
    שהטופס נשלח אתה בודק את הנתונים שנשלחו (תקפיד על אבטחה) ובמידה והנתונים נכונים תבצע ‘התחברות’ של המשתמש לאתר בעזרת קוקיז
    שיכילו את שם המשתמש שלו והסיסמא (מומלץ להצפין את הסיסמא) ותקבע תפוגה לעוד חודש או מספר חודשים למשל (חלק מאבטחה מומלצת).
    תבצע בדיקת נתונים מהקוקיז למסד הנתונים בכך שתכתוב שאילתה שתשלוף את הרשומה עם השם משתמש והסיסמא שיש אצלו בקוקיז ואם מצאת, תגדיר איזה משתמש שיהיה TRUE למשל ואם לא מצאת (נתונים שגויים) אז תגדיר FALSE. בנוסף, תשלוף בשאילתה את ID המשתמש שיעזור לך לשלוף נתונים אודות המשתמש בקלות רבה יותר.

    תפנה אותו לעמוד עדכון פרטים. לפני שאתה בכלל מציג פלט תבדוק במשפט תנאי אם המשתנה שווה ל-FALSE (המשתמש לא מחובר) תפנה אותו לטופס התחברות.
    אם המשתמש מחובר תציג לו את טופס עדכון הפרטים. את הפרטים תשלוף בשאילתה פשוטה שבעצם תשלוף את הרשומה ששדה ה-ID שלה שווה ל-ID שהצבת במשתנה של המשתמש באם הוא מחובר.
    תציב בכל שדה בטופס את הערך המתאים מטבלת המשתמשים ומשם תמשיך הלאה לעדכון הפרטים.

  9. 0mrit הגיב:

    עשיתי את זה כבר עם קוקיז אבל הבעיה
    איך אני בודק תנתונים תגיד לי אם זה נכון לעשות ככה


    <%username = Request.Cookies("mp_username")%>
    קודם כל ככה רשמתי בתחילת הדף
    והקטע של הבדיקה
    if username = rsusers("user_name") then
    user = true
    end if


    אני לא בטוח במה שרשמתי תקן אותי אם אני טועה

  10. BuildHome הגיב:

    תשובה
    תצטרך להזין למשתנה גם את הסיסמא מהקוקיז ולא רק שם משתמש.
    SQL = "SELECT users.id FROM users WHERE users.username=’"&username&"’ AND users.password=’"&password&"’"
    rs.Open SQL,Conn
    If rs.EOF Then
    ‘   פרטים שגויים
       user = False
       userID = 0
    Else
    ‘   המשתמש מחובר
       user = True
       userID = rs("id")
    End If
    rs.Close

  11. 0mrit הגיב:

    אני לא יודע אם זה בידיוק עונה לי על
    השאלה תשים לב רגע..
    אני עשיתי כבר ב login את הבדיקה הזאת אבל הבעיה שלי זה שאני נכנס לערוך פרטים אז זה נכנס והכל אבל אם אני רושם בשורת כתובת id של מישהו אחר אני יכול לערוך אותו גם ואני רוצה שזה יחסום את מי שמנסה לערוך תפרטים שלא שלו

  12. BuildHome הגיב:

    הקוד שכתבתי לך צריך לעזור לך
    אתה אמור לעשות את הבדיקה באופן רציף ותמידי, אחרת יהיה אפשר לזייף פרטים.

    אם user=true אז המשתמש מחובר ותשלוף את הפרטים שלו לפי ה-ID ששלפת מהבדיקה (יותר קל).

  13. 0mrit הגיב:

    טוב יש לי עוד שאלה
    אני עשיתי replace כאילו שירד שורות אוטומטי ומשום מה זה לא משפיע זה מה שרשמתי (זה בדף שמציג את ההודעות)


    <%=Replace(rssubject.fields("tdesc"),chr(13),"<br>")%>

  14. BuildHome הגיב:

    בטוח?
    נסה כך:
    <%=Replace(Replace(rssubject.fields("tdesc"),chr(13),"<br>"),chr(10),"<br>")%>

    אם לא יעזור אז תבדוק היטב את התוכן שנמצא בשדה שאתה מפעיל עליו את הפונקציה ותראי כי באמת יש ירידת שורה.

  15. 0mrit הגיב:

    זה עדיין לא עובד
    יכול להיות ששמתי את זה בדף הלא נכון? באיזה דף צריך להשים את זה ? בדף שמכניס את הנתונים או בדף של התצוגה?
    תודה לך מראש

שלח תשובה