שלח תשובה

זירת השאלות

244
צפיות
8
תשובות

שאלה קצת מסובכת בשבילי

,‏ 1 באוגוסט, 2005

אני כרגע מנסה לבנות אפליקציה מסויימת ב ASP לארגון מפיצים ויש לי בעיה בדרך שליפת הנתונים נגיד יש לי קישור לארגון שלי ואני רואה מי שיש מתחתי עכשיו מי שמתחתי יש לו גם ארגון מסויים ושאני פותח יש עוד ארגון לאחר וכך הלאה השאלה שלי זה איך אני שולף נתונים בדרך הזאת?? פשוט מה שאני יודע זה נגיד אני נכנס לראות ארגון שלי רואה מתחתי הבעיה שלי מתחילה שאם יש מישהו מתחתי ואני רוצה לראות מי יש מתחתיו יש לי בעיה שכאן אני לא יודע איך לבצע את שליפת הנתונים מן המסד באקסס מי שיכול בבקשה לעזור לי תודה מראש שי.

תגיות:

8 תשובות

  1. Mataz הגיב:

    אני יענה לך בשמחה אבל…
    לא הבנתי כלום תסביר ברור…

  2. shai4u הגיב:

    כנס להסבר
    אני רוצה לבנות עץ אירגוני זאת אומרת אני לוחץ על השם שלי ומתחתי אני רואה את הארגון שלי ובארגון שלי יש עוד אנשים שיש להם אירגון וטיך אני מבצע כזה דבר שאני יועל לראות כלומר עניין של שליפת הנתונים מן המסד שפשוט אין לי רעיון אם תוכל לעזור אשמח

  3. shai4u הגיב:

    עוד תוספת
    אני מעוניין לראות את כל תתי האירגונים מתחתי

  4. BuildHome הגיב:

    רקורסיבי
    זה אותו עיקרון של פורום רקורסיבי. יש מאמר באתר על פורום רקורסיבי – אפשר לחפש

  5. shai4u הגיב:

    קודם כל תודה על ההתייחסות כנס בבקשה
    יש לי כמה שאלות אם הבנתי נכון פו’ רקורסיבית היא פו’ אינסופית?

    אם תוכל לכתוב לי בכמה משפטים פשוטים כלומר כמו אלגוריתם כזה כדי שיעבוד לי מה שאני מנסה לעשות

  6. זהר פלד הגיב:

    לא ממש. פונקציה רקורסיבית
    היא פונקציה שמכילה קריאה לעצמה.
    דוגמא קלאסית לרקורסיה היא חישוב של עצרת במתמטיקה.
    עצרת היא מכפלת המספרים מ 1 עד המספר שעליו מחשבים את העצרת.
    לדוגמא – חמש עצרת:

    5! = 5*4*3*2*1 = 120

    אם היית רוצה לכתוב תוכנית שמחשבת עצרת של מספר, רקורסיה היתה דרך מצויינת לעשות את זה – והנה דוגמא:

    function azeret(iNum) {
        if(iNum==0) {
        return 1;
        }
    return iNum * azeret(iNum-1);
    }

  7. shai4u הגיב:

    אחלה רק תסביר לי איך……
    אני משלב את הפונקציה הרקורסיבית במה שאני צריך לדוגמא האם תוכל להסביר לי בבקשה אודה לך מאד

שלח תשובה