שלח תשובה

זירת השאלות

452
צפיות
5
תשובות

איך מריצים סקריפט vbs מעמוד ASP.NET

,‏ 8 באוגוסט, 2005

האם יש למישהו מושג איך אני יכול לקרוא לסקריפט vbscript מתוך עמוד ASP.NET?

אם אפשר דוגמה ב – VB.NET

תודה,

ירון.

תגיות:

5 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    אני לא סגור על הכוונה שלך
    אם זה סקריפט VBS כמו שמפעילים ב DOS (עושים בזה שימוש ברשתות לפעמים) אז צריך להיות איזשהו אובייקט shell, חפש בגוגל.

    אם מדובר על, למשל, פונקציית VBS שהיית רוצה לעשות בה שימוש, אין דרך ישירה. הדרך הכי טובה (וגם היא לא ממש טובה) שאני יכול להציע לך זה להמיר את זה ל VB, להפוך לאובייקט COM ולקרוא לו.
    אם זה שרת שיתופי ואתה לא יכול להתקין אובייקטים, שים את הפונקציה בדף ASP, שלח לו פרמטים וקרא את התשובה שהוא מחזיר.

  2. yarono הגיב:

    הכוונה שלי
    הכוונה שלי היא שיש לי קובץ vbscript שמבצע כל מיני פעולות על קבצי טקסט ואני רוצה פשוט להריץ אותו מתוך דף ה – ASP.NET במקום באופן ישיר (דאבל-קליק). אין לי שום כוונה לכתוב את הקובץ הזה מחדש ב – VB. אני חושב שהכוון הראשון שהצעת זה מה שאני מחפש.

  3. dudubs הגיב:

    תשובה
    ב C#:


    System.Diagnostics.Process proc = new System.Diagnostics.Process();
    proc.EnableRaisingEvents=false;
    proc.StartInfo.FileName=Server.MapPath("wscript.vbs");
    proc.Start();

    ב VB.NET


    Dim proc As System.Diagnostics.Process
    proc = new System.Diagnostics.Process();
    proc.EnableRaisingEvents = False;
    proc.StartInfo.FileName = Server.MapPath("wscript.vbs")
    proc.Start

    יכול להיות שבVB.NET יש משהו שגוי כי הרבה זמן לא עבדתי עם השפה.

  4. dudubs הגיב:

    תיקון…


    proc = new System.Diagnostics.Process
    במקום
    proc = new System.Diagnostics.Process();
    בVB.NET

  5. yarono הגיב:

    קצת באיחור אבל מוטב מאוחר מאשר אף..
    ניסיתי את הכיוון שלך ואכן נוצר process ב – Task Manager אבל הסקריפט לא רץ.

    מה יכולה להיות הסיבה?

שלח תשובה