שלח תשובה

זירת השאלות

326
צפיות
25
תשובות

מישהוא יכול לעזור לי

,‏ 14 באוגוסט, 2005

להפוך את הקוד הבא לHTML?


Response.Write " <b>"& i &"</b> "
Response.Write " <a href=""view_cat.asp?id=?currPage="&i&""">"& i &"</a> "

תגיות:

25 תשובות

  1. 0mrit הגיב:

    אז ככה
    עשיתי חלוקה לדפים דף מסוים ואני לא מצליח להכניס תערך של האיידי כמחרוזת לשורה הבאה


    Response.Write " <a href=""view_cat.asp? id= ?currPage="&i&""">"& i &"</a> "

  2. 0mrit הגיב:

    אגב יש לי עוד שאלה
    האם אפשר לשלב פלאש וASP ביחד?
    אשמח אם תענו לי על שתי השאלותת
    תודה מראש לעוזרים

  3. 0mrit הגיב:

    יענו לעשות log in בפלאש
    ומה בקשר לשאלה השניה?

  4. 0mrit הגיב:

    ובקשר לשאלה השניה
    צירפתי את הקוד של החלוקה לדפים פשוט אני לא מצליח אז אם מישו יכול לעזור לי

    אגב השגיאה שהוא מראה לי מתי שאני מנסה להיכנס לדף השני היא


    Error Type:
    Microsoft JET Database Engine (0x80040E14)
    ‏‏‎‏‏שגיאת תחביר (אופרטור חסר) בביטוי השאילתה ‘id=12?currPage=2’.
    /mportal/view_cat.asp, line 27

      שורה 27 (המודגשת)


    set rscat=server.createobject("adodb.recordset")
    sqlcat="select * from cats where id=" & request.querystring("id")
    rscat.open sqlcat, conn, 3, 3

  5. זהר פלד הגיב:

    חסר לך & בלינק לדף השני
    בין הערך של id לבין currPage.

  6. 0mrit הגיב:

    יש לי עוד שאלה..
    שאני מוסיף שיר איך אני יכול לעשות שיחזור לקטגוריה שהוספתי לה תשיר ולא שהוא יחזור לדף הראשי של הקטגוריות?

  7. 0mrit הגיב:

    עזרה בקשר להוצאת נתונים מהמסד
    הקוד הבא הוא בjavascript ואני לא יודע איך להוציא את הנתונים כאילו עם קוד asp מהמסד


    news[0]=new Array()
    news[0]["text"]="עידכון 1!!"

    אני צריך שזה יוציא לי את הקוד הזה לפי כל העידכונים שבמסד
    תודה לעוזרים מראש

  8. eLisHa הגיב:

    ככה..


    Response.Write ("<script type=""text/javascript"" language=""javascript"">")
    While Not Recordset.EoF
    Response.Write ("news[" & Recordset(0) & "]=new Array();" & VbCrLf)
    Response.Write ("news[" & Recordset(0) & "][""text""]=""" & Recordset("text") & """;" & VbCrLf)
    Wend
    Response.Write ("</script>")

    משהו בסגנון לפחות.. מקווה שהבנת

  9. eLisHa הגיב:

    2 אפשרויות עיקריות…
    1 – להוסיף לך כפרמטר את המס’ קטגוריה, כשאתה מוסיף שיר
    2 – הדרך שאני ממליץ, לבדוק את ה ID האחרון בטבלה:


    SELECT Max(ID) FROM [Table]

    ולפי ה ID שחוזר, תעשה REDIRECT לקטגוריה המתאימה.

  10. 0mrit הגיב:

    תראה אני רשמתי כזה דבר
    אני לא רוצה לשרשר נתונים או משו אני רוצה רק נתון מסוים אז רשמתי את זה


    news[<%rslastnews(0)%>]=new Array()
    news[<%rslastnews(0)%>]["text"]="<%rslastnews("last")%>"

    והוא אומר לי שיש שגיאה בשורה הראשונה
    אין לי מוושג למהה
    הנה השגיאה:


    ‏‏שגיאת זמן ריצה של Microsoft VBScript (0x800A01C2)
    ‏‏מספר ארגומנטים שגוי או הקצאת מאפיין לא חוקית
    /mportal/script.asp, line 49

  11. BuildHome הגיב:

    אין הדפסה
    אלא את מנסה לקרוא לפונקציה. שכחת את הסימן שווה (=) שמגדיר הדפסה.
    news[<%=rslastnews(0)%>]=new Array()
    news[<%=rslastnews(0)%>]["text"]="<%=rslastnews("last")%>"

  12. 0mrit הגיב:

    אין לי מושג למה אבל הוא לא מוציא לי
    את הנתונים מהמסד אני שובר תראש על זה כבר יומיים בקשה עזרה ממישהו

  13. BuildHome הגיב:

    מה השאילתה?
    תראה לנו קצת עוד קוד רלוונטי.

  14. 0mrit הגיב:

    הנה


    <%While Not rslastnews.EoF%>
    news[<%=rslastnews("id")%>]=new Array()
    news[<%=rslastnews("id")%>]["text"]="<%=rslastnews("last")%>"
    <%Wend%>

    זה פשוט תוקע לי את כל הדף

  15. 0mrit הגיב:

    זה רשם לי גם את זה


    Error Type:
    Active Server Pages, ASP 0113 (0x80004005)
    The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools.
    /mportal/index.asp

  16. eLisHa הגיב:

    חיחי טיימאווט


    <%While Not rslastnews.EoF%>
    news[<%=rslastnews("id")%>]=new Array()
    news[<%=rslastnews("id")%>]["text"]="<%=rslastnews("last")%>"
    <%
    rslastnews.MoveNext
    Wend%>

    😛

  17. 0mrit הגיב:

    עשיתי משהו שיהיה לי יותר קלל אבל
    עדיין זה רושם לי למטה שגיאה בדף יענו בסקריפט ואין לי מושג למה רשמתי את זה והוא עדיין לא מוציא את הנתונים מהמסדד!


    news[0]=new Array()
    news[0]["text"]="<%=rslastnews.fields("update")%>"

    בבקשה תעזרו לי אני מתחרפן

  18. 0mrit הגיב:

    לא משנה כבר הסתדרתי תודה לכל
    העוזרים

  19. 0mrit הגיב:

    יש לי בעיה עם הצגת נתונים בdiv
    שמתי div בתוך תא של טבלה והוא פשוט גולש ממנה כאילו הוא יוצא ממנה למי שיש פיתרון שיגיד לי אותו

  20. BuildHome הגיב:

    פרטים פרטים פרטים
    אפילו אם צריך אז נא לקרוא כיצד מציגים שאלה.

    אם שאלתך קשורה לצד לקוח נא לפנות לשם ולא לפה (כן, גם למרות שיש לך כאן דיון).

  21. 0mrit הגיב:

    עזרהה בקשר למסד נתונים
    אוקיי זה הקוד שלי


    Set rsnew = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    rsnew.open "topics", conn, 3, 3
    rsnew.AddNew
    rsnew("by") = username
    rsnew("tsubject") = tsubject
    rsnew("tdesc") = msgEdit(tdesc)
    rsnew("userbanner") = banner
    rsnew("fid") = id
    rsnew.Update
    newid = rsnew("id")
    rsnew.close

    rsnew.open "forums WHERE id = " & id, conn, 3, 3
    rsnew("msgs") = rsnew("msgs") + 1
    rsnew.Update
    rsnew.close

    וזאת השגיאה


    Error Type:
    Microsoft JET Database Engine (0x80040E14)
    ‏‏משפט SQL לא חוקי; דרושים הערכים ‘DELETE’‏, ‘INSERT’, ‏’PROCEDURE’‏, ‘SELECT’ או ‘UPDATE’.
    /mportal/topic_add.asp, line 65

שלח תשובה