שלח תשובה

זירת השאלות

26 תשובות

  1. 0mrit הגיב:

    אופס שליחה חשבתי שזה ישתרשר לי
    להודעה הקודמת קיצר בבקה תעזרו לי בקשר למסד נתונים לא יודע למה זה לא עובד הנה הקוד


    rsnew.open "forums WHERE id = " & id, conn, 3, 3
    rsnew("msgs") = rsnew("msgs") + 1
    rsnew.Update
    rsnew.close

    והשגיאה


    Error Type:
    Microsoft JET Database Engine (0x80040E14)
    ‏‏משפט SQL לא חוקי; דרושים הערכים ‘DELETE’‏, ‘INSERT’, ‏’PROCEDURE’‏, ‘SELECT’ או ‘UPDATE’.
    /mportal/topic_add.asp, line 65

  2. 0mrit הגיב:

    *סליחה חח אני לא יודע מה יש לי היום

  3. 0mrit הגיב:

    אבל איך זה שרשמתי אותו דבר
    כאן וזה עובד לי טוב


    Set rsnew = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    rsnew.open "topics", conn, 3, 3
    rsnew.AddNew
    rsnew("by") = username
    rsnew("tsubject") = tsubject
    rsnew("tdesc") = msgEdit(tdesc)
    rsnew("userbanner") = banner
    rsnew("fid") = id
    rsnew.Update
    newid = rsnew("id")
    rsnew.close

  4. 0mrit הגיב:

    וזה רושם לי שגיאה אחרת
    אין לי מושג למה זה ככה זה אמור לעבוד הוא רושם לי שאין ערך לאיידי (id)


    Error Type:
    Microsoft JET Database Engine (0x80040E14)
    ‏‏‎‏‏שגיאת תחביר (אופרטור חסר) בביטוי השאילתה ‘id =’.
    /mportal/topic_add.asp, line 66

  5. 0mrit הגיב:

    רשמתי לפי מה שאמרת לי תראה תשגיאה
    בהודעה הקודמת שלי

  6. BuildHome הגיב:

    המשתנה id מכיל משהו?
    מומלץ לעדכן זאת בצורה כזו:
    Conn.Execute("UPDATE forums SET msgs=msgs+1 WHERE id="&id)

  7. 0mrit הגיב:

    הוא לא מוצא את הערך של האיידי
    אני לא יודע למה זה ככה אבל הוא מכניס תהודעה טוב לפורום מסוים כמו שצריך אבל בשביל לעלות את המונה של ההודעות הוא לא מוצא את האיידי

  8. BuildHome הגיב:

    מהיכן הוא מקבל את הערך?
    משורת הכתובות (QS) או מהמסד?
    נא להציג קוד רלוונטי שאוכל לבדוק אם משהו לא תקין.

  9. BuildHome הגיב:

    אתה בטוח
    שזה צריך להיות Form ולא QueryString?
    איך אתה מציב את ערך ה-ID של ההודעה בטופס? שדה נסתר או דרך ה-Action של הטופס?

  10. 0mrit הגיב:

    וואלהה תודה אחי הצלחתיי הייתה לי
    טעות תודה רבה לך אתה אחלה של בנאדם

  11. 0mrit הגיב:

    אחי עשיתי אותו דבר כמו שאמרת לי
    רק אני רוצה הפעם להוריד 1 אז רשמתי ככה וזה לא עובד כאילו הוא לא רושם לי שום שגיאה הוא פשוט לא מוריד


    Conn.Execute("UPDATE forums SET msgs=msgs-1 WHERE id="&id)

  12. BuildHome הגיב:

    מה הערך הנוכחי של השדה
    שאתה מנסה לעדכן במסד הנתונים? הוא מעל ל-1?

  13. 0mrit הגיב:

    הוא רושם לי את זה


    Error Type:
    (0x80020009)
    ‏‏אירעה חריגה.
    /mportal/mportal_delete.asp, line 20

    שורה 20


    rsUpdate("msgs") = rsUpdate("msgs") – 1

  14. 0mrit הגיב:

    הצלחתי לסדר שאלה בקשר
    להוצאת רשומות
    אני רוצה להוציא רשומות אבל שהם ישתרשרו לצד ולא למטה

  15. 0mrit הגיב:

    בדרך כלל
    זה מוציא את הרשומות לכיוון למטה ואני רוצה שזה ילך לצד
    לדוגמה:
    במקום שזה יהיה ככה
    רשומה 1
    רשומה 2
    רשומה 3

    שזה יהיה ככה
    רשומה 1  רשומה 2  רשומה 3  

  16. BuildHome הגיב:

    שאלה בסיסית מדי
    אתה שולט עם ה-HTML וכו’ כיצד יראה הפלט לאחר שליפת הנתונים מהמסד.

  17. 0mrit הגיב:

    איך עושים שנגיד אחרי שתי רשומות
    זה ירד שורה כאילו אני רוצה שנגיד יהיה שתי רשומות אז זה ירד שורה
    רשומה 1 רשומה 2
    רשומה 3 רשומה 4
    תודה מראש

  18. BuildHome הגיב:

    תשובה
    תשתמש עם משתנה כמונה העולה בכל רשומה.
    תבדוק אם הוא מתחלק ב-2 ללא שארית ואז תפעל בהתאם.
    i = 1
    Do while not rs.EOF
       response.write rs("x")
       If i mod 2 = 0 Then response.write "<br>"
    rs.MoveNext
    Loop

שלח תשובה