שלח תשובה

זירת השאלות

306
צפיות
10
תשובות

בעיה קטנה ב PHP

,‏ 29 באוגוסט, 2005

אז ככה אני מנסה לשים סירטון (הקוד של ה object טוב) עכשיו במקום לשים את הכתובת של השיר שמתי


<?php echo ‘ $mov ‘ ; ?>


ניסיתי גם

<?php $mov ; ?>

וזה לא עובד…
מה אתם מציעים לעשות?

תגיות:

10 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    לא כל כך מובן..
    המשתנה מכיל ערך כלשהו? אתה מקבל שגיאה? תן יותר פרטים…

    נסה להדפיס כך:
    <? echo "$mov"; ?>

    אנא קרא כיצד מציגים שאלה

  2. -TJ- הגיב:

    לא חשוב…הסתדרתי
    החלפתי את אקו ב- פרינט
    אממ יש איזה אתר שאני יוכל ללמוד ממנו עוד פקודות / פונקציות או בקיצור ללמוד עוד על PHP?
    בעברית

  3. BuildHome הגיב:

    מה עם מדריך PHP באתר?
    כנס למדור PHP ולקישורים. יש שם אתרי לימוד של PHP גם בעברית.

  4. -TJ- הגיב:

    המדריך PHP הוא דיי למתחילים אין שם
    פונקציות כמו אינקלוד שאם לא הייתי שואל בפורום לא הייתי יודע עליה…
    ואני בטוח שיש עוד המון פונקציות שימושיות שאני לא יודע עליהם…
    וחיפשתי בלינקים אין שם משהו שימושי…

  5. jonatan44 הגיב:

    אוקי
    אחרי שלמדתה את הבסיס, input ו- output, לולאות, עוגיות,סישנים וכל השטויות האחרות, הגיעה הזמן להתחיל לילמוד על ההרחבות של php.
    http://il2.php.net/manual/en/funcref.php
    ושמה נימצאים כל הפונקציות המתועדות.
    לדוגמה, אם תיכנס ל
    http://www.php.net/image
    תגיע להרחבה שמטפלת בתמונות
    http://www.php.net/ftp
    הרחבה שמטפלת ב ftp
    http://www.php.net/network
    הרחבה שמטפלת באינטרנט ורשתות.
    ועוד המון!!
    חשוב לציין, רוב ההרחבות האלו (אלא אם כן צויין שכן) לא נימצאות בליבה (core) של ה PHP, ולכן צריך להכליל אותם, חלק נימצאות (כמו FTP) אבל ניקבעות למצב disable (לא פעיל).
    תריץ phpinfo(); כדאי ליראות אם הם קיימות ופועלות.
    לדוגמה, במידה והפונקציות ftp קיימת, אתה תיראה טבלה שניקראת FTP
    שבתוכה היה FTP Support: enable (או disable במצב של "לא פעיל").
    בהצלחה.

  6. -TJ- הגיב:

    תודה! ושאלה נוספת..
    לגבי phpinfo(); איפה להריץ אותו?
    אני יציין שאני בונה על שרת חינמי שתומך ב PHP
    יש אפשרות למשל לשנות שהפונקציה ftp תהיה enable גם אם זה שרת חינמי?
    ושאלה נוספת איזה פונקציה תאפשר לי ליצור קובץ מסויים על השרת?
    למשל אני רוצה לקבל נתונים מטופס ולשמור אותם עם שם הקובץ שיגיע מהטופס בתוך קובץ טקסטיש אפשרות לעשות את זה?
    (אני רוצה את זה בתור תחליף לבסיס נתונים כי אני מסתבך עם ה MYsql ו PHPmyAdmin תודה מראש!

  7. -TJ- הגיב:

    המשך
    או קיי הצלחתי להריץ אממ נגיד שיש לי פונקציה שהיא לא פעילה יש אפשרות להפעיל אותה?
    אני יזכיר שוב שזה שרת חינמי שתומך ב PHP

  8. -TJ- הגיב:

    שאלה על דאטה בייס
    אני לא מצליח לשלוח מידע לדאטה בייס בעזרת PHP למישהו יש איזה מאמר או מדריך? אני משתמש ב PHPmy Admin אם זה משנה…

שלח תשובה