שלח תשובה

זירת השאלות

308
צפיות
4
תשובות

שאלה בקשר לשעון בשרת

,‏ 5 בספטמבר, 2005

שלום.
אני בונה אתר (חובבני עם asp)
אין לי שרת ולכן אני משתמש בdomaindlx. באתר אפשר להוסיף רשומות ע"י asp
אני מתכנן להציג את הרשומות עם שעה שהן נוצרו, אבל אם לקוח מכניס הודעה, אי אפשר להסתמך על זה שהשעון שלו מכוון, ובdomaindlx אין שעון מכוון (לפי מה שאני יודע).
מישהו מכיר איזה טריק או משהו שיאפשר לשרת לרשום את השעה הנכונה כל פעם שלקוח מכניס הודעה?
תודה

תגיות:

4 תשובות

  1. adventureboy הגיב:

    תבדוק את ההפרש
    בין השעה שמכוונת בשרת ובין השעה הנוכחית ותוסיף/תחסיר את ההפרש

  2. VanDelay הגיב:

    אבל
    אני בdomaindlx, ואין שם שעון

    אולי אפשר איכשהו להוריד קוד של אתר אחר באינטרנט שיש בו את השעה ולקחת רק את השעה?

  3. BuildHome הגיב:

    תדפיס את התאריך ושעה
    בעמוד בעזרת ASP ותשווה את הערך המודפס לתאריך והשעה הנוכחיים בישראל.
    <%=Now()%>

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!