שלח תשובה

זירת השאלות

325
צפיות
8
תשובות

איך מציגים נתונים מ DB לטבלה באתר ?

,‏ 7 בספטמבר, 2005

שלום,
יש לי DATABASE ויש לי אתר

איך אני שולף נתונים מה DATABASE לאתר שלי,
ואני רוצה להציג את הנתונים בתוך טבלה,

לדוגמא יש לי 10 אנשים ב DB
אז באתר יראו 10 עמודות בטבלה.

מחר יהיו לי 20 אנשים.
אז אני רוצה שיהיו לי 20 עמודות בטבלה, איך עושים את זה ?  


תודה

תגיות:

8 תשובות

  1. eLisHa הגיב:

    מדריך ASP
    יש לך כאן את כל הבסיס לקריאה ממסד נתונים
    יש גם מאמרים על שיטות מתקדמות יותר, ועוד המון חומר באינטרנט.
    אם תצטרך עזרה מסויימת, נשמח לעזור.

    מדריך ASP באתר

  2. fishomen הגיב:

    איך מוסיפים שורות בטבלה…..
    מה קורה,
    אני צריך עזרה בקטע  הזה של
    איך אני מגדיל את הטבלה ביחס למסד הנתונים שלי.

    אמרו לי שצריך להשתמש באיזה שפה לכתוב

    לולאות FOR או משהוא כזה

    אתה יודע על מה אני מדבר ?  

    תודה .

  3. זהר פלד הגיב:

    תשמע, תראה, תבין אותי דוקטור…
    מה שאתה שואל הוא משהו כל כך בסיסי, שאין שום טעם להסביר לך אותו בפורום.
    בדיוק בשביל שלא יהיו השאלות האלו יש מדריכים באתר.
    אם יש לך ידע בשפת סקריפט כלשהי (vbs או js) אז תכנס למדריך ה ASP ותלמד אותו כמו שצריך.
    אם אין לך ידע בשפת סקריפט, כנס למדריך ה javascript, ותלמד אותו כמו שצריך לפני שאתה מנסה ללמוד ASP. אם תסתבך עם javascript (למרות שאין סיבה) אתה יכול ללמוד במקומה vbscript (גם לה יש מדריך באתר) רק קח בחשבון שזו שפה פחות טובה.

    בהצלחה!

  4. ramiyam הגיב:

    קודם תלמד איך בונים טבלה סטטית


    <table>
      <tr>
         <td>stam1<td>
      </tr>

      <tr>
         <td>stam2<td>
      </tr>

    </table>

    הטבלה מכילה 2  שורות ועמודה אחת. בק’יצור תעבור על החומר. שלב הבא בניה דינמית, עם לולאה וכו’

  5. fishomen הגיב:

    שלב הבא ?
    סבבה אז מה ההמשך לטבלה דינאמית ?  
    ואיך מכניסים את ה עמודות מה מסד נתונים לטבלה.

    תודה

  6. ramiyam הגיב:

    ייצור טבלה
    ב – PHP זה יראה כך:
    נניח יש לך מערך $ARR  ששלפת ממסד נתונים

    print "<table>";

    for($i=0; $i<length($ARR); $i++)
    {
       print "<tr>";
       print "<td>" . $ARR[$i] . "</td>" ;
       print "<tr>";
    }

    print "</table>";

    הסקריפר יעבור על הלולאה מספר פעמים כאורך המערך. ובכל איטרציה (בכל סיבוב) ידפיס את התגים של פתיחת שורה חדשה <tr> ועמודה בודדת בשורה <td> .

    לבסוף לדפדפן תשלח הטבלה והדפדפן שלך לא יבדיל בינה לבין טבלה שנוצרה סטטית – רק ע"י הקלדת HTML

    אותו ההגיון גם ב – ASP רק הסינטקס אחר.

  7. BuildHome הגיב:

    תגיד
    אתה יודע לעבוד עם מסד נתונים?
    יודע לעבוד עם לולאות?
    לפי השאלה הראשונה שלך לא נראה לי שיש לך את הידע המתאים….
    צריך ללמוד כיצד לעבוד עם מסד נתונים ולולאות ובטח לדעת HTML לפחות.

  8. fishomen הגיב:

    איך אני עושה עימוד ל DB שמוצג בטבלה
    שלום

    יש לי מסד נתונים,של לדוגמא 100 רשומות, שמוצג באמצעות טבלה, באתר

    איך אני עושה את העימוד לדוגמא
    שהוא יציג לי כל 10 עמודות.
    וימספר את העמודים
    1 2 3 4 5 6 7  8 9 לדף הבא ->

    איך עושים את זה ?
    נ.ב
    חיפשתי בפורום הודעות לגבי נושא זה אך לא מצאתי

שלח תשובה