שלח תשובה

זירת השאלות

448
צפיות
1
תשובות

בעיה ב-SESSION תמידית…….

,‏ 16 בספטמבר, 2005

ב-90% מהדפים יש לי בעיה עם הגדרת ה


session_start();


ולא יודע למה, זה תמיד אומר שיש לי 2 שגיאות ולא ניתן לעשות כי הHEADER כבר נשלח.

העניין הוא שאני רושם את זה בראש הדף וכלום לא רשום שם, ככה אני עושה.


<?php session_start(); ?>


ורק אחרי זה כל הקודים, HTMLים ועוד….

מישהו יכול להגיד לי מה בעיה בבקשה ?
אני חייב לציין שכאשר אני מגדיר session_start בקובף הגדרות php.ini לאוטומטי זה לא עושה בעיות.

שבת שלום.

תגיות:

1 תשובות

  1. MasterMind הגיב:

    שלום לכולם!!!
    חזרתי!! אחרי הפסקה ארוכה מאוד (למרות שהמשכתי ללמוד PHP)

    בקיצור לשאלתך:

    תנסה לשים בראש הדף


    ob_start();

    אם גם זה לא יעזור   קצת קוד יהיה נחמד

    נועם צברי

שלח תשובה