שלח תשובה

זירת השאלות

242
צפיות
6
תשובות

שליפת נתונים מטבלה

,‏ 18 בספטמבר, 2005

אני רוצה לשלוף נתונים מטבלה לפי שורות למשל לשלוף שורות 15 עד 30. ה-Id של כל שורה הוא לא בהכרח בסדר רץ או שאני קודם ממיין את הטבלה לפי תאריך או שדה אחר. האם זה אפשרי לעשות select לטבלה רק לפי מס’ השורה?

תגיות:

6 תשובות

  1. BuildHome הגיב:

    אם הבנתי אותך
    אתה צריך להשתמש ב-TOP (לבחור X רשומות).
    SELECT [*] TOP x FROM tbl

  2. afnaim הגיב:

    לא מדויק
    הכוונה היא לשלוף שורות 25 עד 50. ב-top זה לוקח את כל השורות הראשונות ואני רוצה למשל לשלוף כמה שורות מהאמצע מבלי לשלוף את כל השורות הרבות בטבלה ולהציג רק את השורות ההנבחרות בדף.

  3. Admini הגיב:

    2 אפשרויות
    או לעשות את זה בשפה עצמה (בלולאה – לדלג על X ראשונים).

  4. זהר פלד הגיב:

    אתה יודע לעבוד עם sp?
    יש כאן באתר במדור SQL מאמר על חלוקה לעמודים ברמת ה sql, שמציג stored procedure שיודע לעשות בדיוק את מה ששאלת.

שלח תשובה