שלח תשובה

זירת השאלות

445
צפיות
6
תשובות

מחיקת קובץ טקטס עם PHP

,‏ 23 בספטמבר, 2005

אני בונה פונקציה שנותנת אפשרות למי שנכנס לאתר לשנות שורת טקסט באתר,
אין לי בעיה לכתוב לקובץ טקסט ולקרוא מימנו, השאלה היא איך אני מוחק את התוכן שלו כדי שיהיא אפשר לשנות את השורה כל פעם.
כדי שתבינו למה אני מתכוון יש משהו דומה באתר סוסיתא
תודה מראש

תגיות:

6 תשובות

  1. ramiyam הגיב:

    פשוט תכתוב לתוכו מחרוזת ריקה.
    יש לך אפשרות של הוספת שורות או פשוט כתיבה שדורסת את התוכן שקיים.
    אז כדי למחוק את התוכן הקיים פשוט תכתוב לתוכו מחרוזת ריקה "" .

  2. jonatan44 הגיב:

    http://il.php.net/UNLINK
    אתה יכול לימחוק את הקובץ וליכתוב אותו מחדש.
    או לידרוס את הכתוב בו וליכתוב בו מחדש.

  3. chimera הגיב:

    הנה הפתרון שמצאתי
    זאת הפקודה שאני מוחק איתה את הקובץ לפני שכתבתי לתוכו ערך חדש
    תודה לכולכם
    רק אם אפשר קצת הסבר איך זה בדיוק מוחק את הנתונים
    ואם אני אוצה למחוק רק משתנים מסויימים מקובץ טקסט
    מה עושים?
    תודה.


    $fp = fopen ("mytext.txt", "w");

  4. ramiyam הגיב:

    תגדיר "משתנים בקובץ"
    אם כוונתך למחוק משהו מסויים, למשל תת מחרוזת מסויימת, במדה וקיימת כזאת
    אז אפשר לקרוא מהקובץ את התוכן, לעבד אותו עם פונקציות שעובדות על מחרוזות, כך תוכל למצוא בו את תתהמחרוזת שאתה מחפש,
    ולבסוף, לאחר העיבוד (ומחיקה אם צריך) את התוצר הסופי תכתוב לקובץ שממנו קראת.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!