שלח תשובה

זירת השאלות

378
צפיות
3
תשובות

בעיה בחלוקה לעמודים עם MYSQL.

,‏ 27 בספטמבר, 2005


אני עשיתי חלוקה לעמודים עם MYSQL (לא פעם ראשון אבל פעם ראשונה אני נתקבל בבעיה זאת.).
עכשיו תיראו למשל בתחרות הבאה במערכת שלי:

http://member.freetopsite.co.il/MT/
מנהל התחרות קבע שבכל עמוד יהיו 20 אתרים, כמו שאפשר ליראות בעמוד הראשון זה מתבצע כמו שצריך
אבל אם עוברים לעמוד השני רואים שכל האתרים של העמוד השלישי וכל העמודים האחרים מתתווספים
לעמוד השני..
מה שאומר שנגיד במקום שהיו 20 אתרים בעמוד השני יש 30 ומשהו אתרים אבל בעמוד השלישי יש גם את
אותם אתרים אשר מתווספים לעמוד השני.
זה הקוד חלוקה שלי:





a=request.querystring("page_number")
if a="" then a=1

a_2=int(cint(a)-1)
b=cint(rs_diz.Fields("sites_number_on_page")*a_2)
c=cint(rs_diz.Fields("sites_number_on_page")+b)

sql_site="select ****.* from **** where ****.top_id="&request.QueryString("site_id")&"
order by sites.enter_out desc , sites.id asc limit "& b &" , "& c &""
set rs_site= conn.execute(sql_site)


הכוכביות מצנזרות את שם הטבלה.
מישהו יודע אולי ממה יכולה להגרם הבעיה?
אני משתמש ב ASP עם VBS.

תגיות:

3 תשובות

  1. eLisHa הגיב:

    יש לך טעות לוגית
    המס’ הראשון אחרי ב LIMIT הוא מס’ הרשומות, המס’ השני הוא מס’ הרשומות לתצוגה

    לדוגמה, אם אני רוצה להציג 20 רשומות מ0 ואח"כ 20 רשומות מ20


    SELECT `*` FROM `tbl` LIMIT 0,20
    SELECT `*` FROM `tbl` LIMIT 20,20

  2. somebody הגיב:

    שניה שניה לא הבנתי..
    חחח מה זאת אומרת?
    מה שאני עשיתי או יותר נכון חשבתי מה שצריך לעשות זה ש המסד יוציאי לי את האפרש בניהם..
    כאילו מ20-40 שאני עושה נגיד 20,40
    מה זאת אומרת שאתה עושה 20,20?
    מה זה יציג?

    תודה על התגובה המהירה(:

  3. somebody הגיב:

    וואי אחי הבנתי! קראתי עוד 10000 …
    פעמים והבנתי, עשיתי מה שאמרת לי וזה עבד!
    תודה תודה תודה גבר!

שלח תשובה