שלח תשובה

זירת השאלות

357
צפיות
26
תשובות

בעיה ביצירת של COOKIE

,‏ 10 באוקטובר, 2005

שלום לכולם,
כאשר אני מנסה ליצור COOKIE בעזרת PHP עם הקוד


setcookie (‘un’, $_GET[‘user’],time()+3600);



אני מקבל את הERROR הבא:

Warning: Cannot add header information – headers already sent by (output started at c:ibserverwwwspantandiv.php:1) in c:ibserverwwwspantandiv.php on line 42

*line 42 זה כמובן איפה שהCOOKIE מוגדר

תודה מראש.

תגיות:

26 תשובות

  1. Bonny הגיב:

    css,layouts,frames ומה שביניהם!
    שלום לכולם אני עמוד בפני בעיה רצינית,
    אני מעצב אתר הכרויות, ואני רוצה שהוא יהיה בנוי משלושה חלקים.
    פאנל עליון, פאנל שמאלי, ופאנל מרכזי שיהיה ביניהם.
    שני הפאנלים הראשונים יהיו פאסיביים אך בפאנל המרכזי אני רוצה שתהיה אפשרות גלישה בין דפים שונים. הבנתי שהדרך המקצועית ביותר היא לעשות את זה בעזרת CSS (layouts,div..) אך האומנם זה מה שאני צריך? אולי אפשר להסתפק בIlframes ?
    אני צריך שכל הפאנלים יהיו קבועים (גודלם לא ישתנה בהתאם לטקסט או לתמונה) ושיהיה אפשר להציג בהם דפי html.

    אנא הסבירו לי בנושא ותעזרו לי להתאים את השיטה המתאימה.

    תודה מראש,
    סשה.

  2. BuildHome הגיב:

    תשתמש ב-SSI
    תעשה אינקלוד עם ASP של העמוד שכולל את צד שמאל ועליון
    ואז בשאר העמוד תכתוב את התוכן שיופיע במרכז.
    הדרך הכי יעילה ונכונה לעבודה כזו.

    הרי זה אתר הכרויות ואני בטוח שהוא לא רק בצד לקוח אלא משתמש בשפת תכנות צד שרת ולכן זו הדרך הטובה ביותר לביצוע הכללת עמודים.

  3. Bonny הגיב:

    תגובה
    אני מצטער אבל לא הבנתי בכלל למה התכוונתה,
    חוץ מזה אני בונה על בסיס PHP.

  4. BuildHome הגיב:

    אז אם אתה עם PHP
    יש פקודת אינקלוד (אם אני לא טועה) של הכללת עמוד לעמוד הנוכחי.
    תשתמש בזה במקום בפריימים ובסגנון שכבר לא מומלצים ולא תקניים.

    תעשה עמוד Header שהוא כולל את החלק העליון והשמאלי ואז שאתה יוצר
    עמודים נוספים פשוט תעשה אינקלוד של ה-Header ותמשיך לכתוב רגיל בעמוד (התוכן המרכזי בעמוד).

    מועבר לצד-שרת.

  5. Bonny הגיב:

    תגובה
    אני לא כל כך מכיר את הטכנולוגיה הזו..
    אתה יכול בבקשה לתת לי דוגמה או מאמר שמסביר
    איך עושים את זה בדיוק?

  6. Bonny הגיב:

    תודה
    אבל איך אני מגדיר את גודל המסגרת שבה יפתח החלון?
    כלומר איך אני בונה מערכת "פאנלים" כזאת שתיארתי?

  7. BuildHome הגיב:

    מה הבעיה?
    זה HTML פשוט.
    אתה בונה טבלה עם חלק עליון, חלק מרכזי וחלק שמאלי.
    את החלק המרכזי אתה משאיר ללא תוכן כיוון שהוא יוצג בעמוד הספציפי שכולל את ה-header הנ"ל.

  8. Bonny הגיב:

    סבבה הבנתי – יש עוד שאלה
    אם אני עושה את זה עם DIV
    אז איך אני מגדיר שבתוך "פאנל" של DIV יהיה מוצג קובץ?

  9. BuildHome הגיב:

    צד לקוח או שרת?
    אם צד לקוח אז לא ממש אפשרי ואם צד שרת אז אינקלוד כמובן.

  10. Bonny הגיב:

    תודה, יש בעיה
    הכנסתי עמוד בעזרת אינקלוד לתוך cell of a table ויש לי שתי בעיות:

    1) אני לא מצליח לעשות FIXED SIZE ל CELL ולכן העמוד נפתח לי בכל גודלו
    2)כאשר אני לוחץ על לינק בעמוד ש"ייבאתי" העמוד החדש לא נפתח לי בCELL אלא בפני עצמו.

    תודה רבה מראש!

  11. BuildHome הגיב:

    קרא כיצד מציגים שאלה
    ואם זה ב-PHP אז יש כאן אחרים בנושא שיכולים לעזור לך

  12. Bonny הגיב:

    לא בדיוק הבנתי מה הבעיה
    אבל אני רוצה להודות לך אישית כל כך שעזרת לי הרבה
    אני מאוד מעריך את זה!  

  13. BuildHome הגיב:

    בכיף
    ובנוגע מה הבעיה בתגובתך, לא כתבת כל קוד שמהווה בעיה עבורך (שגיאה/לא עובד באופן תקין) וכל מה שרלוונטי לבעייתך.

  14. Bonny הגיב:

    ok, מצטער, הנה תיקון.
    רציתי לעשות כך שבאחת התאים של הטבלה יפתח עמוד מסויים, ושגודלו של החלק המוצג יהיה כגודל התא (למשל 300*300).
    בנוסף לזה רציתי שכשאלחץ על אחד הלינקים בעמוד, העמוד שיפתח- יפתח באותו תא והמערכת לא תעביר אותי לחלון חדש עם העמוד במלואו שזה מה שקורה בקוד שלי.

    הנה הקוד:


    <table border=0 style=table-layout:fixed;>
    <tr >
    <td widht="300" nowrap height="300"> <? include( "ggg.htm" ) ;?>
    </tr>
    <tr>
    <td>
    <td>
    <tr>
    </table>

    תודה מראש,
    סשה.

  15. BuildHome הגיב:

    אתה שם לב
    שאתה פותח שורות ותאים ולא סוגר אותם??

  16. Bonny הגיב:

    בעיה ב PHPMYADMIN
    בעת פיתוח מערכת נתונים לפתע התחילו לקפוץ לי שגיואת בPHPMYADMIN 2.3.0.
    בעמוד הראשי של PHPMYADMIN מופיעה השגיאה:

    The $cfg[‘PmaAbsoluteUri’] directive MUST be set in your configuration file!

    וכשאר אני נכנס לאחת הטבלאות הוא מציג את השגיאה הבאה:

    Error
    The additional Features for working with linked Tables have been deactivated. To find out why click here.

    לא הצלחתי להבין אותם ואיך לפתור אותם!
    אם למישהו יש הצעות אני מאוד אשמח..
    תודה.

  17. בניה הגיב:

    מציבים עוגיה לפני הוצאת הפלט
    בס"ד

    פקודת הצבת העוגיה חייבת להתבצע לפני שמשהוא הודפס בדף.

  18. Bonny הגיב:

    נראה לי זה מה שעשיתי..תבדוק בקשה.
    צריפתי קובץ,
    ראה שורה 5

    תודה מראש.

  19. בניה הגיב:

    הודפס הכוונה לפני שנשלח משהוא שיוצג
    בס"ד

    לא יודע איך לנסח את זה.
    צרפתי קובץ עם התיקון פשוט מעבירים את היצירת עוגיה לפני תגיד ה<html>

  20. Bonny הגיב:

    אני מבין.. אבל אותה שגיאה..:
    same shit

    Warning: Cannot add header information – headers already sent by (output started at c:ibserverwwwspantandivv.php:2) in c:ibserverwwwspantandivv.php on line 2

  21. בניה הגיב:

    כנראה בגלל השורה הריקה שמעל
    בס"ד

    תנסה את הקובץ עכשיו

  22. Bonny הגיב:

    יאפ! עכשיו הוא יוצר COOKIE אבל..
    אני לא מוצר את הקובץ בשום מקום :

  23. Bonny הגיב:

    למרות זאת בעמוד אחר הכל עובד כשורה

    <?php
    if ($file1 !== "")
    {
       move_uploaded_file( $file1 , "uploads/".$file1_name );
    }else{
       print "You haven’t chosen any file!n";
    }
    setcookie (‘un’, $_GET[‘user’],time()+3600);
    setcookie (‘ps’, $_GET[‘pass’],time()+3600);
    setcookie (‘nm’, $_GET[‘fname’],time()+3600);

    print $_COOKIE[‘un’];
    ?>

    Name: <? print $_GET[‘fname’]; ?><br>
    Last Name: <? print $_GET[‘lname’]; ?><br>
    E-mail: <? print $_GET[‘milo’]; ?><br>
    About: <? echo $_POST[‘about’]; ?><br>
    ?>
    סקוד|

    למה בעמוד הקודם לא נוצר קובץ ה cookie?
    או שהוא נוצר במקום אחר?  
    |

שלח תשובה