שלח תשובה

זירת השאלות

299
צפיות
5
תשובות

ה session לא שומר על המשתנה במעבר?

,‏ 10 באוקטובר, 2005

יצרתי משתנה session בדף מסויים ואני רואה שם את הנתון שהוא מחזיק.
כאשר עשיתי Redirect לדף אחר הנתון לא נשמר. יש איזה סיבה ידועה?

תגיות:

5 תשובות

  1. yisheti הגיב:

    אוביקט session לא נשמר?
    יצרתי משתנה session . הוא שומר על נתון ואני רואה אותו בדף. כאשר אני עובר עמוד המשתנה ריק. האם יש סיבות מוכרות?

  2. בניה הגיב:

    אתה כותב בתחילת הדףsession_start()?
    בס"ד

  3. זהר פלד הגיב:

    יכול להיות… אבל חסרים פרטים:
    על איזה טכנולוגית צד שרת מדובר?
    מול איזה סוג לקוחות (סלולר, pda, דפדפנים רגילים)?

  4. yisheti הגיב:

    לא, אני פשוט יוצר..
    יוצר אותו בדף לדוגמר session("asd")=1 .
    אבל הוא לא נשמר לי בדפים אחרים.

    אני מדבר על אתר asp רגיל.

  5. זהר פלד הגיב:

    לפעמים יש בעיה עם redirect לשמור על
    Session…

    במקום redirect בצד שרת תשתמש ב js או בתג מטה כדי להעביר את הלקוח לדף אחר, ותראה אם יש לזה השפעה על ה Session.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!