שלח תשובה

זירת השאלות

7 תשובות

  1. בניה הגיב:

    GD
    בס"ד

    grafik directory
    יש את זה באופן מובנה בגירסאות PHP מעל 4.1 נדמה לי.

  2. bukabuka הגיב:

    headers ב PHP
    למה אפילו בקוד כזה:
    <?php

    header("Content-type: image/png");

    ?>
    אני מקבל שגיאה שה headers כבר נשלחו?

  3. eLisHa הגיב:

    כנראה ששלחת בטעות איזהשהו פלט לפני
    כן…
    אפילו רווח אחד יכול להיות פלט, תעבור על כל הקוד וכל האינקלודים ותבדוק מאיפה זה בא.

  4. bukabuka הגיב:

    שאלה ב PHP
    בקובץ שאמור להציג תמונה (שגם יש לו בהתחלה את ה header המתאים) יש לי גם את הקוד הבא:


    $Split = split("a", $_GET["d"]);
    $a = $Split[0];
    $b = 1440/$a;

    אבל הוא גורם לזה שבסוף במקום תמונה יהיה את ה- האדום הזה…
    אם אני מחליף את השורה הראשונה שלו בזה:


    $Split = split(":", "1:2:3");

    אין לי את הבעיה הזאת…

    למה זה?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!