שלח תשובה

זירת השאלות

308
צפיות
10
תשובות

עוגיות זה כואב ….

,‏ 30 באוקטובר, 2005

אני כותב את הקוד הבא על מנת לשמור את העוגיה :



response.cookies("CallParmas")("ClientName") = ClientName
            response.cookies("CallParmas")("ClientCompany") = ClientCompany
            response.cookies("CallParmas")("ClientPh") = ClientPh
            response.cookies("CallParmas")("fax") = fax
            response.cookies("CallParmas")("ClientMail") = ClientMail            
            response.cookies("CallParmas").Expires = "#31/12/2099#"


אך מסיבה שלא ברורה לי ברגע סגירת הדפדפן העוגיה לא קיימת יותר.
למה ?
האם ישנה דרך לנהל ריבוי עוגיות גם דרך JAVASCRIPT ?
האם שמירת עוגיה ע"י ASP שומרת אותה פיזית במחשב הלקוח או על השרת עצמו ?

תודה.

תגיות:

10 תשובות

  1. raffibr הגיב:

    מממ עוד משהו ….
    האם זה קשור לכך שכבר יש לי עוגיה מהאתר הזה
    (נכתבה ע"י JAVASCRIPT ) ?

  2. eLisHa הגיב:

    לא נתת לעוגיה תאריך תפוגה
    אז היא מסתיימת כשנגמר הסשן.


    response.cookies("CallParmas") = Now() + 30

    ישמור לך את העוגיה ל 30 יום מעכשיו.

  3. raffibr הגיב:

    ראשית כן נתתי לעוגיה תאריך תפוגה
    בצורה הבא :


    response.cookies("CallParmas").Expires = "#31/12/2099#"

    שזה אומנם שונה ממה שאת הדגמת לי, אך לדעתי את שכחת לכתוב את המילה EPIRES ?

    אם לא נא תקני אותי.

    תודה רבה.

  4. זהר פלד הגיב:

    יכול להיות שיש בעיה עם פורמט התאריך
    נסה ככה:

    Response.Cookies("CallParmas").Expires=DateAdd("yyyy",100,now())

  5. raffibr הגיב:

    ראשית תודה,
    אני אבדוק,
    שנית במידה ואני רוצה שהעודיה לא תפוג לעולם, האם יש דרך לקבוע זאת, או לחילופין, איך אני מגדיר תאריך מאוד רחוק בשיטה שלך כפי שרציתי לעשות בשיטה שלי.

    שוב תודה.

  6. זהר פלד הגיב:

    כבר הגדרתי תאריך מאוד רחוק.
    100 שנה קדימה זה לא מספיק רחוק לך?

    אין אפשרות להגדיר עוגיה שלא תפוג לעולם, אבל תראה לי בנאדם שיחזיק את אותו המחשב במשך מאה שנים…

  7. raffibr הגיב:

    אופס צודק
    לא שמתי לב…..

    אני מצטער.

  8. raffibr הגיב:

    למה זה לא עובד…..
    השתמשתי בהגדרה כפי שהדגמת לי ועדין ברגע שסוגרים את הדפדפן העוגיה לא נשמרת.

    מה אני עושה לא נכון ?
    להלן קוד יצירת העוגיה :


    response.cookies("CallParmas")("ClientName") = ClientName
                response.cookies("CallParmas")("ClientCompany") = ClientCompany
                response.cookies("CallParmas")("ClientPh") = ClientPh
                response.cookies("CallParmas")("fax") = fax
                response.cookies("CallParmas")("ClientMail") = ClientMail            
                response.cookies("CallParmas").Expires = DateAdd("yyyy",100,now())

    העוגיה נוצרת ברגע קריאה לדף ה- ASP שמבצע את שמירת הנתונים בבסיס הנתונים.

    אני ממש צריך עזרה כאן.

    האם זה קשור לעובדה שכבר קיימת עוגיה לאתר הזה (עוגיה ששומרת את שם המתשמש והסיסמא שלו כדי לבצע LOGIN אוטומטי) ?

    תודה.

  9. raffibr הגיב:

    עוד דבר,
    העוגיה השניה ששייכת לאתר אני יוצר ע"י JAVASCRIPT.
    האם זה מפריע/משנה ? כלומר באיזו צורה אני יוצר את העוגיה ?
    האם בריבוי עוגיות, צריך להתשמש רק ב- ASP ?

    תודה מראש.

  10. raffibr הגיב:

    ועוד דבר….
    אני בודק את הקוד על ה – IIS שאצלי במחשב.
    כלומר לא באתר האמיתי האם יכוללהיות ששזה בעייתי ?

שלח תשובה