שלח תשובה

זירת השאלות

347
צפיות
1
תשובות

עגלת קניות

,‏ 2 בנובמבר, 2005

שלום לכולם,
יש לי כמה שאלות ברשותכם:
אני בונה אתר עם עגלת קניות ב ASP.
1)השאלה שלי היא -בזמן בחירת המוצרים האם להכניסם למערך או לבסיס הנתונים עד להשלמת הקנייה?
ובקשר לזיהוי המשתמש איך ניתן לדעת האם עזב את הדף ואז למחוק את הנתונים(אם ההמלצה היא שמירה בבסיס הנתונים)?
2)יצרתי  IFrame -כיצד ניתן לרענן אותו? והאם בזמן הרענון ניתן להעביר לו פרמטר?

תודה מראש.

תגיות:

1 תשובות

  1. eLisHa הגיב:

    אז ככה
    את המוצרים צריך להכניס למסד הנתונים. אני לא רואה סיבה להשאיר את זה בצד לקוח… ככה אתה יכול גם לשמור נתונים על משתמש מסוים, ולשמור לו את עגלת הקניות שלו.

    Session, או שתבדוק מה הפעולה האחרונה שלו, תוסיף כמה דקות ואז תמחק.

    2 – history.go(0), בטח, כמו כל דף רגיל.

שלח תשובה