שלח תשובה

זירת השאלות

9 תשובות

  1. shofir הגיב:

    הדרך היחידה :
    לא קיימת לזה אופציה ב CSS.
    הדרך היחידה היא:
    – ליצור תמונה ברוחב מינימאלי ובגובה הרצוי (הגובה יהיה תלוי בגודל הטקסט)


    <span style="background: url(underline_replace.gif) repeat-x 0% 100%;">this is a text</span>

  2. Yoava333 הגיב:

    יש סיבה שאני לא אוהב לקפוץ לתמונות
    אפשר לכניס את הכל ל-span ולתת לו border-bottom רחב כמה שבא לכם, וצריך לצרף לזה line-height

  3. זהר פלד הגיב:

    וחוצמזה, ניתן גם להשתמש ב hr,
    עם מאפיינים של width ו height.
    לא שזו הדרך הנכונה לעשות את זה, אבל זה בהחלט אפשרי.

  4. דפנה הגיב:

    מחפשת תוכנה לבניית אתרים
    הי,

    איזה תוכנה לבניית אתרים, בחינם, מומלצת?

    תודה

  5. דפנה הגיב:

    תוכנה לבניית אתרים
    תוכנה לא בשבילי כי אם למישהי שלא מבינה במחשבים ורוצה תוכנה ידידותית חינם לבניית אתרים.

  6. shay3434 הגיב:

    איזה סוג של תוכנות את מחפשת?
    עורכי קוד? מחוללי קוד? …

  7. דפנה הגיב:

    תוכנה לבניית אתרים ויזואלית בחינם
    למי שלא מבין במחשבים.

  8. http://www.geocities.com
    יש להם שם תוכנה שאתה בונה הכל כמו פאזל כמו תוכנה גרפית בלי קודים
    (למרות שיש אפשרות גם להכניס קודים)

    זה חינם אבל צריך להרשם.
    וכמובן שהאתר לאחר מכן יהיה על השרתים שלהם החינמים ועם הכתובת שלהם.
    למרות שתמיד אפשר לשמור את האתר דרך file>save as…
    ולשנות קצת את הקודים ולעלות לשרת אחר עם דומיין משלך.

  9. דפנה הגיב:

    מצאתי דרך לעבות קו תחתי
    p.underline
    width:15%;}
    border: green solid;
    border-right: none;
    border-top: none;
    border-left: none;
    border-bottom-width: 9px
    }

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!